kako vam se dopada?

NAJMODERNIJA FRIZURA DEVEDESETIH JE PONOVO U MODI: Ako želite da budete šik, ovo je put! (FOTO)

Sudeći prema poznatim svetskim frizerima, ovo proleće proteći će u znaku isfenirane paž frizure, koja je obeležila ’90-e!

Nega
Autor:
NAJMODERNIJA FRIZURA DEVEDESETIH JE PONOVO U MODI: Ako želite da budete šik, ovo je put! (FOTO)
Foto: Instagram / katarinapetrovic

Dominacija praktičnih i ženstvenih frizura nastavlja se i ove godine, a nakon francuskog, italijanskog i dečačkog paža, ovog proleća stiže još jedna varijanta ove mnogima omiljene frizure kojoj se predviđa velika popularnost.

Nakon što su protekle dve godine protekle u znaku nonšalantnih frizura poput neurednih pletenica, sedih pramenova i jednostavnih frizura koje ne zahtevaju previše truda, trendseterke su se uželele glamura!

S obzirom na to da je paž prošle godine bila najpopularnija frizura, njegova dominacija se nastavlja, ali ovoga puta u nešto glamuroznijoj verziji. Reč je o feniranoj varijanti koja je puna volumena i samim tim vrlo prefinjena i šik!

Da bi vam ova frizura dobro stajala, prvi i najvažniji uslov jeste da vam je kosa negovana. Nakon pranja, nanesite sprej za stilizovanje, a zatim počnite da sušite. Koristite ravnu četku dok se kosa malo ne prosuši, a za veći volumen okrenite glavu nadole i fokusirajte se na koren.

Zatim uzmite okruglu četku srednje veličine i njom isfenirajte nekoliko pramenova ka licu. Na taj način ćete postići prepoznatljiv vajb ’90-ih.

Kako vam se sviđa ovaj trend i da li ćete ga isprobati ovog proleća?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs