Šok

FRIZERKA TVRDI DA JE 13 SATI PRAVILA OVU FRIZURU, A CENA JE POSEBNA PRIČA: Svi se pitaju ko je normalan da plati OVOLIKO

Prava pometnja stvorila se oko ove objave

Nega
09:07h Autor:
FRIZERKA TVRDI DA JE 13 SATI PRAVILA OVU FRIZURU, A CENA JE POSEBNA PRIČA: Svi se pitaju ko je normalan da plati OVOLIKO
Foto: Printscreen/TikTok/byprado

Nova frizura može biti prilično skupa, a troškovi tretmana šišanja, boje i nege kose često su veći nego što očekujemo. Jedna frizerka sa sedištem u Kaliforniji šokirala je društvene mreže kada je otkrila da svoje frizure naplaćuje 150 dolara po satu, odnosno oko 125 evra!!!

Kako piše Mirror, video korisnice @byprado_ postao je viralan na TikToku kada je pokazala kako je izgledala jedna transformacija kose u njenom salonu te otkrila koliko je ta frizura koštala. Za ovu frizuru bilo joj je potrebno 13 sati, što znači da je klijentkinja na kraju potrošila 1950 dolara, odnosno gotovo 1.632 evra.

"Nisam mislila da će moje objave o tome koliko naplaćujem frizure toliko naljutiti ljude, ali ova će vas naljutiti još više. Naplaćivala sam 150 dolara na sat, a transformacija je trajala 13 sati kroz dva dana," ispričala je u svom videu. Njen video brzo je prikupio više od 1,4 miliona pregleda, a mnogi korisnici ostali su šokirani iznosom koji je žena platila kako bi promenila kosu iz smeđe u svetlo plavu te se ošišala.

"Cena po satu je prihvatljiva, ali nije prihvatljivo koliko joj je trebalo da završi frizuru", komentirala je jedna korisnica. "Nije me briga što drugi govore, ali 2 hiljade dolara za frizuru stvarno nije isplatljivo, pogotovo ako se isti rezultat može postići za mnogo manje novaca", složila se druga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs