VELIKA GREŠKA

ĆERKA (19) SINDI KRAFORD KOJA OSVAJA MODNI SVET ZAŽALILA ZBOG OVOG BJUTI POTEZA: Ovo niko nikada ne treba da radi!(FOTO)

Ćerka slavnog supermodela devedesetih odlučila se na jedan eksperiment za frizurom koji je neslavno prošao

Nega
Autor:
ĆERKA (19) SINDI KRAFORD KOJA OSVAJA MODNI SVET ZAŽALILA ZBOG OVOG BJUTI POTEZA: Ovo niko nikada ne treba da radi!(FOTO)
Foto: Profimedia

Kaija Gerber (19) , ćerka slavnog supermodela Sindi Kraford (55) krenula je majčinim stopama i velika je nada modnih pista.

Mnogi joj predviđaju uspešnu manekensku karijeru. U 18. godini pozirala je naga za naslovnu stranu "Voga" . Brzo je osvojila prestižne modne kuće, pa i ne čudi što je postala muza francuske modne kuće "Celine".

Nedavno je zablistala u modnoj kampanji "Kelvina Klajna". Njen zaštitni znak je kestenjasta boja kosa, a neguje uglavnom kratku bob frizuru. Međutim, tokom karantina, poput mnogih je eksperimentisala sama u kućnim uslovima tako što je sama sebi bila frizer.

Kosu je posvetlila, ali očigledno nezadovoljna kako je ispalo svojim pratiocima na Instagramu je savetovala da ne ponove njenu grešku.

"Za vreme trajanja karantena, imala sam sjajnu ideju da sama posvetlim kosu uz pomoć hidrogena, što stvarno niko nikada ne bi trebalo da radi. Ipak, nisam odolela, pa sam isprobala. Sedela sam neko vreme na suncu i rezultat je bio takav da sam imala 'divne' narandžaste pruge na glavi', prisetila se mlada manekenka.

Kaija kaže da je onda odlučila celu kosu da oboji je u ružičasto , jer je to oduvek želela.

'Ružičasta kosa oduvek je bio moj san i usudila sam se da to isprobam. Sada smo se vratili mojoj prirodnoj boji i sad sam najzadovoljnija', rekla je ćerka jedne od najuspešnijih svetskim modela.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs