5 SAVETA ZA BLISTAV TEN I ČISTU KOŽU: Pružite vašem licu negu koju zaslužuje!

Da li je i vašoj koži potrebno dubinsko čišćenje i hidratacija?

Lepi & Zdravi
Autor:
5 SAVETA ZA BLISTAV TEN I ČISTU KOŽU: Pružite vašem licu negu koju zaslužuje!
Foto: Shutterstock

Ukoliko živite u sredini u kojoj je zagađeni vazduh normalan deo svakodnevnice, onda je vaš odgovor sigurno potvrdan. Pored osnovnih stvari koje bi trebalo raditi kao što je korišćenje mlake vode prilikom umivanja i tuširanja (ne vruće jer isušuje kožu), ne diranja lica (jer se „čačkanjem“ lica podstiče pojavljivanje mitisera), budite dosledni u svojoj beauty rutini i redovno vodite računa o koži. Dajemo vam 5 top saveta za čisto lice i blistav ten.

1. Maska – pire za dubinsko čišćenje i regeneraciju kože lica

Maska-pire je blaga mešavina za čišćenje koja sadrži ekstrakte zdravog povrća i zelenih biljaka. U kombinaciji sa prirodnim glinama predstavlja jedinstveno lekovito sredstvo koje dubinski čisti kožu. Bela i zelena glina apsorbuju zagađenost, hrane kožu korisnim elementima i uklanjaju mrtve ćelije.

Ekstrakti artičoke, špargle, brokolija, ruzmarina, rukole, aloje, listova maslina - štite kožu od oksidativnog stresa, pomažu u borbi protiv nepovoljnih faktora životne sredine i poboljšaju tonus kože.

Vege Vita
foto: Promo

Upotreba: Nanesite masku-pire na prethodno očišćenu kožu lica, izbegavajući predeo oko očiju. Ostaviti da deluje 5-10 minuta, a zatim isprati vodom. Nanositi 1-2 puta nedeljno.

Cena: trenutno na ekstra sniženju od 68% - može biti vaša za samo 144 rsd! Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

2. Korejska emulzija (serum) za lice

Ekspres emulzija je sredstvo specijalno napravljeno za svakoga ko preferira nanošenje laganih kremastih tekstura na kožu.

Sastojci emulzije: niacinamid (B3) – ima blagotvorno dejstvo na istanjenu i oštećenu kožu, poboljšava boju lica, doprinosi smanjenju bora; kolagen – stvara zaštitni film na koži i zadržava vodu i pruža efekat laganog liftinga; aminokiseline – neophodne su komponente prirodnog hidratantnog faktora rožnog sloja epidermisa, poboljšavaju metaboličke procese, pomažu obnavljanju vodenog balansa kože; beli čaj – poseduje visoku antioksidativnu aktivnost, štiti ćelije od štetnih efekata ultraljubičastog zračenja; šitake – stimulišu regeneraciju tkiva, povećavaju gipkost i elastičnost kože.

emulzija
foto: Promo

Upotreba: Nanesite malu količinu ekspres emulzije na čistu kožu, izbegavajte predeo oko očiju. Sačekate da koža upije. Može da se koristi uveče i ujutru kao osnova za šminku.

Cena: trenutno samo 243 rsd! Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

3. Antibakterijska maska – film za problematične delove kože protiv akni s crnim ugljem

Ova maska – film koristi tehnologiju dvostrukog dejstva sa snažnim antibakterijskim dejstvom. Antibakterijski kompleks blokira upale i sprečava razmnožavanje bakterija, koje uzrokuju pustularne elemente, otklanja osećaj nelagodnosti, isušuje i doprinosi brzom zarastanju upaljenih područja. Crni ugalj apsorbuje višak masti i izbacuje toksine i prljavštine, sužava pore, jača zaštitne funkcije kože.

Maska film, antibakterijska maska, Clean skin
foto: Promo

Upotreba: Na prethodno očišćenju kožu nanesite masku – film lokalno, na upaljene predele. Sačekajte da se maska osuši (20 – 30 minuta) i zatim uklonite formirani film – flaster.

Cena: samo 490 rsd! Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

4. Aparat za čišćenje lica i masažer

Aparat za čišćenje lica i masažer pogodan je za sve vrste kože. Uz njegovu pomoć ćete očistite lice temeljno, pospešiti cirkulisanje krvi i sprečiti oticanje lica. Efikasno će razblažiti linije i ostaviti kožu čistijom, mekšom i svežijom. Uz ovaj uređaj možete uraditi piling lica, osvežiti kožu i podmladiti je.

100% je vodootporan, te je siguran za upotrebu u kupatilu. Vibracioni motor ide do 6.000 obrtaja u minuti, ugrađena je USB punjiva baterija, pa nema potrebe za njenim menjanjem. Sonična pulsacija je podesiva, a dizajn ergonomski – elegantan oblik koji se uklapa u dlan.

Masažer za lice
foto: Promo

Cena: na sniženju od 51% - sada samo 1.499 rsd! Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

5. Hijaluroska kiselina – serum

Dr. Viton hijaluronska kiselina vratiće elastičnost i svežinu vašoj koži, podmladiće je i ispeglaće bore i fine linije na licu. Kao rezultat, koža će se podmladiti bez potrebe za skupim i potencijalno rizičnim kozmetičkim tretmanima. Molekuli hijaluronske kiseline glavni su sastojci za punjenje bora pronađenih između ćelija kože (sredina vezivnog tkiva), a smanjenje ove kiselina znači gubitak njenog volumena, pojavu bora i gubitak elastičnosti kože.

Ovaj serum pored bogatstva hijaluronske kiseline takođe je obogaćen sa još nekoliko sastojaka koji su od velikog značaja za vašu kožu, a to su: organska aloe vera, organsko ulje jojobe, vitamin C, vitamin E, Retinol (vitamin A), esencijalno ulje geranijuma, ekstrakt divljeg zelenog čaja i američka leska.

Dr Viton, Hijaluron serum
foto: Promo

Cena: 1.800 rsd. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu proizvoda za negu lica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs