ODABERITE JEDNU

Sve frizure Keri Bredšo na jednom mestu: Koja je vaš favorit? (ANKETA)

Kao što smo nedavno najavili, uskoro počinje snimanje nastavka kultne serije Seks i grad, ali ovoga puta bez čuvene Samante, jer je glumica Kim Katral rešila da stavi tačku na ovu ulogu.

Nega
Autor:
Sve frizure Keri Bredšo na jednom mestu: Koja je vaš favorit? (ANKETA)
Keri Bredšo, Foto: Profimedia

Preostale tri glumice, u društvu drugih kolega, ponovo će se okupiti na setu, kako bi publici prikazali kako izgleda zabavljanje u 50-i. Kako je ova lepa vest danas potvrđena, odlučili smo da se osvrnemo na nekadašnje epizode, i to kroz prizmu frizura omiljene nam kolumnistkinjeKeri Bredšo. Nadamo se da ćete uživati i lepo se opustiti pred kraj ovog, za mnoge, prvog radnog dana ove godine…

Naime, junakinja Keri Bredšo u periodu između 1998. i 2004, tokom koga se ova kultna serija emitovala, uspela je da nas osvoji kako svojim šarmom, elokvencijom i razmišljanjima na razne teme, tako i svojim savršenim modnim ukusom i maštovitim odevnim kombinacijama u svakoj prilici. Voleli smo da pratimo njen ljubavni život, zavirimo u svet novinarstva, i divimo se njenim visokim potpeticama…. Međutim, tu nije kraj, jer su i njene frizure bile vrlo zapažene, pa smo iz tog razloga danas za vas izdvojili one najlepše u galeriji koja sledi.

Stoga, dok sa nestrpljenjem očekujemo nove epizode, pogledajte fotografije u nastavku i prisetite se dosadašnjih Kerinih čuvenih izdanja. Koje je vaš favorit?

1. Duga, kovrdžava

2. Konjski rep

3. Elegantna punđa

4. Ravna kosa

5. Talasasti bob

6. Kovrdžavi paž

7. Talasasti konjski rep

8. Neuredna punđa

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs