pogledajte

Poznata šminkerka slavnih otkrila: Ovako se šminkala princeza Dajana! (VIDEO)

Princeza Dajana je zaista bila ikona stila, a njen najpoznatiji e up lookmak bio je bezvremenski.

Nega
Autor:
Poznata šminkerka slavnih otkrila: Ovako se šminkala princeza Dajana! (VIDEO)
princeza Dajana, Foto: Printscreen Youtube / Lisa Eldridge

S četvrtom sezonom serije "Kruna" koja je stigla na Netfliks, odlučili smo da se prisetimo i ponovo oživimo njen najpopularniji make up look svih vremena. Kad se radi o make upu princeze Dajane, njena bivša vizažistica Meri Grinvel bila je osoba koja je o tome vodila računa tokom čak tri godine. Ona je zaslužna i za legendarni izgled koji je princeza Dajana nosila na svom prvom snimanju za naslovniu stranu časopisa Vog.

Meri Grinvel je pre nekoliko godina u saradnji s Lizom Aldridž snimila tuorijal koji je zasnovan na izgledu koji je često kreirala za princezu Dajanu. Video je objavljen na Jutjubu i od tada je prikupio nešto manje od dva miliona pregleda. Rezultat je šminka koju je nosila princeza Dajana , kao i na trenutke koje je Meri provela s njom pre više od 20 godina.

Princeza Dajana se šminkala veoma jednostavno a od tada se puno toga promenilo u svetu šminke. Princeza Dajana je uvek jako pazila na to da joj je koža lica čista i negovana, zatoje i pre nanošenja šminke važno napraviti dobru pripremu. Prvo nanesete balzam na usne kako ne bi bile suva na kraju dok dođete do njih. Hidratacija kože lica je isto tako vrlo važna. Zato, umasirajte hidratantnu kremu u kožu i uvek se spuštajte prema dekolteu. Dobro je umasirajte u kožu jer nema ničeg boljeg od masaže lica. Izvrsna je za mišiće, stres i ublažavanje napetosti. Nemojte zaboraviti ni na prajmer. Uz primer ćete kreirati najlepšu bazu za šminku. Pogledajte video i isprobajte trikove princeze Dajane.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs