nepoznati detlaji

Isplivala tajna iz knjige o kraljevskoj porodici: Evo kako je princ Filip dao ultimatum Čarlsu da oženi princezu Dajanu!

Nova knjiga o kraljevskoj porodici donosi detalje koje malo ko zna

Celebrities
Autor:
Isplivala tajna iz knjige o kraljevskoj porodici: Evo kako je princ Filip dao ultimatum Čarlsu da oženi princezu Dajanu!
Foto: Profimedia

Ceo svet zna da brak princeze Dajane i princa Čarlsa nije bio iz bajke, bio je greška od samog starta, mada par nije bio toga svestan.

I pored toga, par je šokirao sve kad je 1992. objavio da će živeti odvojeno, a četiri godine kasnije se i razveo.

Nova biografija "Otkriveni princ Filip" autorke Ingrid Sevard otkriva da se ovaj brak dogodio pod prisilom. Naime, princ Čarls navodno nije bio siguran u svoju odluku da oženi Lejdi Di, ali ga je njegov otac, princ Filip (99) naterao da stane na ludi kamen.

foto: Profimedia

Čarls se poverio prijateljima kako je otac izvršio pritisak na njega dok je bio u vezi sa Dajanom.

Bivša ljubavnica nekadašnjeg španskog kralja iznela šok detalje: Pretili su mi da ću završiti kao princeza Dajana!

foto: Profimedia

Rekao mu je:

"Ne možeš voditi mladu devojku za sobom kao na povocu. Tek joj je 19 godina. Novine pišu kako će ona biti nova kraljica. Moraš da se odlučiš: ili ćeš raskinuti ili ćeš se oženiti, piše u knjizi.

Očev ultimatum navodno je urodio plodom.

"Čarls se plašio svog oca i verovatno je pomislio: 'U redu, oženiću je ako je to ono što želiš', objašnjeno je u knjizi koja je otkrila još jedan nepoznati detalj o Dajani koji je šokirao njene fanove.

Navodno su prijatelji Lejdi Di smatrali da bi joj bilo bolje da je u vezi sa mlađim bratom Čarlsa, princom Endruom.

Mislili su da bi joj s njim bilo zabavnije. Njenih je godina i nije toliko ozbiljan kao Ččarls. Ali Dajani se on nije sviđao. I to od rane mladosti.

Naime, odmalena je bila povezana s kraljevskom porodicom, s obzirom na to da je njen otac godinama radio kao pomoćni sluga na dvoru', stoji u knjizi.

Noć pred venčanje, princeza Dajana umalo odustala od udaje za Čarlsa: Šta joj je princ rekao uoči svadbe!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs