predivno izgledaju

One su prihvatile svoje sede, odlučile da ih ne farbaju i da ih ponosno nose: I izgledaju savršeno! (FOTO)

Sve ove žene i devojke su odlučile da odbace tu nametnutu normu da stalno farbaju svoje sede i rešile su da prihvate svoj prirodni izgled

Nega
Autor:
One su prihvatile svoje sede, odlučile da ih ne farbaju i da ih ponosno nose: I izgledaju savršeno! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Ranije je seda kosa bila simbol znanja i mudrosti, međutim, stvari su se u poslednje vreme i te kako promenile. Danas se žene u modernom društvu stide prirodnog procesa starenja, što svakako ide u korist industrijama farbi za kosu.

Farbanje prvih nekoliko pramenova sede kose je već duži period vremena "moranje" za sve žene ispod 60 godina. Ali se u poslednje vreme, u duhu prihvatanja sopstvenog tela i izgleda, pojavio trend prihvatanja i sedih pramenova i potpunog uživanja u njima.

Greške u negovanju kose: Zbog njih izgledate starije nego što jeste!

Sve ove žene i devojke su odlučile da odbace tu nametnutu normu da stalno farbaju svoje sede i da prihvate svoj prirodni izgled. I izgledaju apsolutno prelepo!

Jedna od njih kaže sledeće: "Nemojte se uzrujavati zbog tuđeg mišljenja, umesto toga, pratite svoje želje i iznenadite se koliko ste zapravo jake i koliko vas mišljenje drugih ne zanima. Prihvatite svoje sede i uživajte u njima!"

"To što sam odlučila da pustim svoje sede da slobodno rastu je bio momenat kada sam prihvatila da sam to što jesam. Moja boja kose me ne definiše kao osobu. Ne definiše moju mladost. Osećam se mlado, lepo i zdravo!", kaže druga.

Ona još dodaje: "Volim što me društveni standardi ne kontrolišu i ne ograničavaju moju lepotu. Nikada nisam ofarbala kosu. I volim što nisam rob toga. Da ne pominjem da je to mnogo bolje po moje prirodne kovrdže."

"Ima već 4 godine kako su mi se pojavile prve sede: Tada sam ih prihvatila i prihvatam ih i dalje, više nego ikada. Imam 26 godina i ne bih ništa menjala!", rekla je još jedna devojka.

Evo još fotografija devojaka i žena koje su potpuno prihvatile svoje sede i odbijaju da ih prikrivaju!

Šta vi mislite? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs