Začinite svoj ljubavni život

Iskoristite kišu na najbolji način: 8 romantičnih stvari koje možete da radite sa partnerom kod kuće

Koliko god da ste depresivni i neraspoloženi zbog kiše, ne zaboravite da nema boljeg trenutka od tog da učvrstite ili obnovite svoju vezu
Ljubav i zavođenje
18:00h Autor:
Iskoristite kišu na najbolji način: 8 romantičnih stvari koje možete da radite sa partnerom kod kuće
Foto: Thinkstock

Kiša može da vam upropasti planove koje ste imali, ali ne može da vam pokvari raspoloženje osim ako joj vi to ne dozvolite. Štaviše, pljuskovi mogu da budu savršeno vreme za romantiku. Koliko god da ste depresivni i neraspoloženi zbog kiše, ne zaboravite da nema boljeg trenutka od tog da učvrstite ili obnovite svoju vezu.

Evo nekoliko stvari koje možete da radite s partnerom dok napolju pljušti.

Gledanje filmova

Atmosferu možete da začinite tako što ćete da prigušite svetla, izaberete neki romantični film koji oboje volite i ušuškajte se ispod ćebeta.

Eksperimentisanje u kuhinji

Kišni dan može da bude dobra prilika za vas i vašeg partnera kada su kuhinjske đakonije u pitanju. Nabavite neophodne namirnice i kuvajte zajedno. Oboje isprobavajte jelo tokom spremanja i do kraja kuvanja imaćete pravi romantični obrok.

7 stvari za bolje raspoloženje kada imate loš dan pročitajte OVDE.

Kupka

Napunite kadu, uživajte zajedno u toploj kupki i opustite se. Ugođaj će biti nezaboravan.

OVDE saznajte koje detoks kupke eliminišu stres, vraćaju energiju i ublažavaju bol.

Piknik u kući

Uživajte u čaši vina dok napolju pada kiša. Čitav ugođaj možete da poboljšate time što ćete da stavite prostirku na pod i uživate u društvu voljene osobe uz laganu muziku.

Ekskluzivna večera u vašem domu

Umesto da odete na večeru u neki skupi restoran, skuvajte omiljeno jelo, sredite se kao za izlazak i upalite sveće dok uživate sa partnerom. Čaša crnog vina i lagana muzika doprineće atmosferi.

Društvene igre

Naručite picu i igrajte vaše omiljene društvene igre, koje možete da začinite time što ćete, na primer, da ih igrate u skidanje! Ovo će vas oboje uzbuditi.

Stare fotografije

Izvadite stare fotografije kada ste bili deca i gledajte ih sa partnerom. Zabavićete se dok budete pričali priče koje prate svaku sliku.

I za kraj...

Ne postoji bolje vreme od kišnog da ostanete u krevetu sa partnerom. Mazite se, odmarajte ili pređite u akciju - pravo je vreme da začinite svoj seksualni život i isprobate 3 svetske poze za savršen seks.

A OVDE saznajte 15 ispovesti muškaraca o najboljem seksu svih vremena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs