Ugledajte se na nju

Tajna koja je pomogla poznatoj pilates instruktorki da smrša 13 kilograma! (FOTO)

Kit Rič je konačno otkrila sjajnu taktiku koja joj je pomogla da skine 13 kilograma - odustala je od ekstremnih mera i učinila stvari mnogo lakšim i praktičnijim
Fitnes & Nutricija
07:42h
Tajna koja je pomogla poznatoj pilates instruktorki da smrša 13 kilograma! (FOTO)
Foto: Twitter

Još jedan dokaz da su pokušaji mršavljenja i skidanja kilograma univerzalna borba. Čak i profesionalni treneri, kojima su pravilna i shrana i vežbanje zapravo stil života, imaju svoje uspone i padove.

Kit Rič, pilates instruktorka koja trenira brojne poznate ličnosti, za FitShugar.com priznaje da je i sama primenjivala razne, u današnje vreme moderne, vrste dijeta, čak i one ekstremne.

Ali, na kraju je otkrila sjajnu taktiku koja joj je pomogla da skine 13 kilograma - odustala je od ekstremnih mera i učinila stvari mnogo lakšim i praktičnijim, prenosi Woman's Health.

"Iz sveg srca verujem da je zlatna sredina put kojim treba ići - sve što je ekstremno nema dugotrajan efekat", kaže Ričova.

OVDE pogledajte ako je Ema smršala 125 kilograma, a mislila je da će umreti pre četrdesete - i to je moguće!

Dakle, šta je zapravo zlatna sredina kada je reč o vežbanju? Ona preporučuje da vaš svakodnevni cilj treba da bude 30 minuta (ili 4 kilometra) bilo trčanja, pešačenja, planinarenja, ili 30 minuta rutinskog vežbanja. To je ono što ona praktikuje i savetuje sve svoje klijente.

"Žene treba da se osećaju kao da rade nešto u čemu donekle uživaju i nad čim imaju kontrolu. I zato verujem u ovo pravilo od 30 minuta ili 4 kilometra", zaključuje pilates instruktorka.

Jedna stvar je sigurna: najbolja rutina vežbanja je ona koje se zaista pridržavate i od koje ne odustajete.

Po prvi put nakon 20 godina Sindi se oseća seksi u svojoj koži - OVDE saznajte više o tome!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs