SEKS bomba!

ČUVENA SAMANTA IZ "SEKS I GRADA" SKINULA SE U KUPAĆI: Nikad seksepilnija, pokazala SVE OBLINE u 7. deceniji! (FOTO)

Glumica Kim Katral, poznatija kao fatalna plavuša Samanta iz čuvene serije "Seks i grad" sada ima 65 godina!

Fitnes & Nutricija
ČUVENA SAMANTA IZ "SEKS I GRADA" SKINULA SE U KUPAĆI: Nikad seksepilnija, pokazala SVE OBLINE u 7. deceniji! (FOTO)
Foto: Profimedia

Međutim, ovoj "opasnoj zavodnici" godine ne mogu ništa! I dalje zrači neverovatnim seksepilom! Naime, nedavno je na svojim društvenim mrežama objavila sliku u braon kupaćem kostimu koji je istakao sve njene obline!

"Nema ništa da se vidi ovde, nastavite dalje" - napisala je Kim ispod slike kroz šalu..

Međutim njeni fanovi smatraju da i te kako ima šta da se vidi. Samo su se nizale pohvale:

"Izgledaš neverovatno!", "Samanta Džouns, volim te!", neki su od komentara.

Sukob sa Keri Bredšo?

Kim je nedavno u intervjuu za "Variety" rekla da ne želi da prihvati ulogu u trećem nastavku filma "Seks i grad" jer napisan scenario ne doprinosi napretku njenog lika. Brojne reakcije izazvala je i njena izjava da glavne junjakinje ovog ostvarenja, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson, nisu njene prijateljice.

Međutim, Parkerova se nije obazirala na izjavu koleginice i njihov odnos iza kamera, ali je demantovala njene reči o pomenutom filmu gostujući u podkastu "Awards charter":

"Toliko sam pazila da nikada ne kažem bilo šta neprijatno jer to nije način na koji vodim komplikovane razgovore" - rekla je Sara i dodala da nije tačno da je Kim odbila ulogu već da studio nije želeo da prihvati njene uslove. To je ujedno i razlog zašto je snimanje filma odloženo, a Parkerova je objasnila da, "nisu želeli da snimaju bez Kim".

"Svaki glumac ima pravo da zahteva određene stvari, da ima ugovor koji mu odgovara. Nikada ne bih osporila tako nešto jer iskreno, to nije moja stvar. Da li smo razočarani? Naravno, ali to se dešava.

A onda je bilo mnogo razgovora u javnosti o tome kako se Kim osećala u vezi sa serijom i još jednom, nije na meni da joj kažem: "Grešiš, to bi za tebe bila sjajna stvar.

Provela sam mnogo godina radeći zaista naporno, i uvek sam pristojna prema svima na snimanju, brinem o ljudima, odgovorna sam prema njima, prema svojim poslodavcima i onima za koje smatram da odgovaram kao producent serije" - iskrena je bila čuvena Keri Bredšo i dodala da je Samantin lik nesumnjivo doprineo uspehu serije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs