Ove poznate dame imaju preko 50, a na crvenom tepihu zablistale više nego duplo mlađe: Pokazale zašto su najprivlačnije

Na modnom događaju u Njujorku bilo je mnogo promašaja, prema rečima stručnjaka...

Galerije
13:03h
1 / 9 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U Njujorku se sinoć održala čuvena Ballet jesenja modna gala, a crvenim tepihom su prošetale brojne poznate ličnosti. Međutim, ovoga puta dame preko četrdesete i pedesete su dominirale, pokazavši na delu da stil, seksepil i šarm nema veze sa godinama. Naprotiv, upravo godine donose samopouzdanje koje je, zapravo, i najprivlačnije.

Jedna od najprimećenijih bila je glumica Sara Džesika Parker, koja je zablistala u vrlo upečatljivoj srebnoj haljini. Mnogi su se složili da samo ona takvu kreaciju može da iznese na neverovatno elegantan način, dok bi na drugim ženama bilo potpuno kič.

Na tepihu se pojavila i glumica Bruk Šilds, koja se odlučila za jednostavnu bež haljinu, širokih rukva sa srebrnim detaljima. Iako se ne radi ni o kakvom inovativnom modelu, delovala je vrlo prefinjeno.

Od mlađih se izdvojila Nina Dobrev, nije preterano rizikovala, ali je fenomenalno izgledala u proverenom stajlingu - crna satenska haljina i crveni karmin.

Ali, sa druge strane, opšti zaključak modnih kritičara jeste da su mnoge svetske lepotice i te kako razočarale svojom pojavom na prestižnom događaju sa dugom tradicijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs