Viktorijas sikret šou je kao očajna žena u 30im: U želji da ugodi svima, izgubila je sebe

Opšte razočaranje vlada publikom koja je s nestrpljenjem očekivala šou Viktorijas sikret! Šta se desilo sa manekenkama, sa svim onim zanosnim ženama?

Galerije
Autor:
1 / 19 Foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Nekad defile najseksepilnijih i najčuvenijih modela na svetu pretvorio se u defile penzionisanih manekenki i onih koje su morali dovesti na pistu kako bi se ispoštovalo pravo na jednakost.

Viktorijas sikret šou definitivno je nešto o čemu se priča od juče, ali ne u pozitivnom svetlu.

Kao žena u tridesetim koja ima jaku želju da postigne sve, i koja želi svima da se dopadne, pa u toj želji izgori i kiksa na svim poljima, tako i Viktorijas sikret je uradio ono što se očekivalo - doveli su na scenu žene svih oblika i veličina.

Tako smo imali i prvu transrodnu manekenku na pisti - Valentinu Sampino, dok je Adrijana Lima došla "nakon penzije" i pokazala veliki gubitak kilograma. S druge strane tu je bila Ešli Grejam, žena koja ponosno priča kako ima 95 kilograma i kako ne namerava da ih istopi ikad...

Ono što je publici najviše zasmetalo i o čemu se priča na društvenim mrežama je to što je pre ovaj šou bio pun "anđela" koje su nosile samo veš i velika krila, a sada je većina izašla u helankama ili hulahopkama kako bi se koža ili višak kilograma prekrio.

"Viktorijas sikret se vratio ali u najdosadnijem svetlu ikad. Izgledaju tako dosadno, razočaran sam", jedan je od komentara na mrežama.

"O bože, šta se desilo Viktorijas sikret šou! Zašto puštaju lažno klicanje iz publike? I gde su one ikone modne piste?"

"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs