Ovako se oblače devojke u Mančesteru kada krenu u provod: Minići jedva prekrivaju intimne delove, a grudi na izvolte

Kako se oblače devojke u Mančesteru kada krenu u noćni izlazak, otkriva snimak koji je osvanuo na mrežama.

Moda
Ovako se oblače devojke u Mančesteru kada krenu u provod: Minići jedva prekrivaju intimne delove, a grudi na izvolte
Foto: Printscreen Instagram/ nightlifelara

Modni trendovi razlikuju se od države do države, te je tako za oblačenje za noćni izlazak u Mnčesteru potrebno minimalno odeće, mnogo šminke i što više potpetice. Sve ono što je kod nas degutantno i kič, kod njih je poželjno.

Prekratke i preuske haljine, obline u prvom planu, golišavi stajinzi, šortsevi od minimalno materijala, napadna šminka, kič i odsustvo elegancije. Sve se to može videti na ovom snimku. Ovo su trendovi koje tamošnje devojke prate.

Mančester
foto: Printscreen Instagram/ nightlifelara

Provokativna moda caruje i svetskom javnom scenom, koja je najuticajnije polje za plasiranje modnih trendova. Dešavanja na toj sceni prati skoro ceo svet, a ono što nose javne ličnosti, lako, brzo i često oblikuju stil devojaka.

Trendovi dopiru i sa društvenih mreža, gde je takođe izazovna moda u prvom planu. Doduše i na javnoj sceni i na socijalnim platformama ima i sassvim drugačijih trendova, ali je očigledno šta je popularnije u Engleskoj.

Među modnim izdanjima devojaka ima i retkih izuzetaka odmerenijeg odevanja, a zanimljivo je da je ovaj video osvojio više od milion lajkova i veliki broj kritika.

"Mogu da se zakunem da nermaju ogledalo kod kuće", "Bez samopoštovanja, možete se obući odmereno i izgledati lepo", "Pa gde je ostatak odeće?", "Jedna samouverena žena ne mora da se skida da bi impresionirala druge, što se više skidate, to više pažnje želite", "Elegancija je retka, a vulgarnost svakim danom postaje sve modernija! Kako tužno!", komentarišu na Instagramu.

Pitanje mere oduvek je bila bitna u modi, kakvi god da su trendovi u određenom momentu aktuelni. A sa provokacijom u odevanju treba biti jako oprezan, da bi imala smisla.

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs