Kako da braon oči izgledaju mačkasto i zavodljivo? Seka Aleksić uvek koristi ovu kombinaciju senki, njeno tajno oružje

Da bi oči bile naglašene, potrebna je prava kombinacija senki koja se uklapa uz prirodnu boju očiju

Galerije
10:10h Autor:
1 / 5 Foto: preentscreen/Instagram

Iako pevačica Seka Aleksić često koristi intenzivnu šminku, njen izgled nikada ne deluje preterano. Upravo to je ono što je izdvaja – njen makeup je uvek primeren, bez obzira na jačinu boja.

Poznato je da šminka za oči može u trenutku transformisati izgled, čineći oči zavodljivijim i privlačnijim. Ključ uspešnog šminkanja leži u pronalaženju pravih nijansi koje odgovaraju vašem tonu kože i boji očiju, omogućavajući vam da postignete željeni efekat, a u većini slučajeva kod žena u pitanju je zavodljiv pogled.

Za braon oči, paleta boja koja pruža fantastične rezultate je veoma bogata. Topli tonovi, posebno zemljane nijanse, idealni su za svakodnevni, suptilni izgled. Senke u bež, boji lešnika ili tamno braon diskretno naglašavaju prirodnu lepotu očiju, bez obzira na to da li su u pitanju mat ili svetlucave varijante.

Ukoliko želite jači make-up izgled, tamno braon nijanse su savršen izbor. One daju očima dubinu i intenzitet, ističući njihovu prirodnu boju.

Ljubičaste nijanse, posebno nežni tonovi, savršeno se slažu sa smeđim očima i dodaju nežan, ali upečatljiv efekat. A ako želite da dodate dozu glamura, srebrne i zlatne nijanse su pravi izbor. Ove boje donose eleganciju i sjaj, idealne su za večernji make-up, ali se mogu uspešno koristiti i tokom dana.

Seka Aleksić je često viđena sa ovakvim sofisticiranim kombinacijama senki, koje ističu njen zavodljiv pogled i čine je ikonom glamura na domaćoj sceni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs