Spremna na sve

Danica Maksimović: Morala sam da se ugojim 9 kilograma zbog uloge

Poznata glumica otkrila je da je za ulogu spremna čak i da se ugoji, a za njen besprekoran izgled zaduženi su fizička aktivnost i ispijanje puno vode
Fitnes & Nutricija
14:38h Autor:
Danica Maksimović: Morala sam da se ugojim 9 kilograma zbog uloge
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Proslavljena srpska glumica Danica Maksimović kaže da je za njenu vitku liniju zadužena fizička aktivnost. Umetnica je otkrila kako pije puno vode i vežba barem pola sata svakog dana.

Iako danas može da se pohvali zavidnom figurom, poznata glumica ispričala je kako se zbog filmske uloge ugojila devet kilograma:

"Za ulogu u filmu "Noć u kući moje majke" trebalo je da se ugojim devet kilograma, a da bih to postigla, jela sam mnogo peciva i pice", rekla je poznata glumica, koja je zbog toga imala ozbiljne probleme na "daskama koje život znači":

"Kada sam završila snimanje, u pozorištu su hteli da mi prošire kostime u kojima sam igrala predstave. Rekla sam da to ni slučajno ne rade, jer su mi oni opomena da treba što brže da izgubim višak kilograma. Sve porcije sam prepolovila, ali nisam gubila iz vida koliko je doručak važan. Moje normalne oscilacije težine su beznačajne, a na njih me ne upozorava vaga, već farmerice", dodala je Danica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs