5 NENORMALNIH STVARI KOJE RADE KARDAŠIJANKE DA BI IZGUBILE KILAŽU: Ono na šta su one spremne - nije baš normalno

Kim Kardašijan je izgubila preko 20 kilograma u poslednje 2 godine, a način na koji je došla do željene težine je pomalo bizaran

Fitnes & Nutricija
Autor:
5 NENORMALNIH STVARI KOJE RADE KARDAŠIJANKE DA BI IZGUBILE KILAŽU: Ono na šta su one spremne - nije baš normalno
Foto: Profimedia

Kim i Kloi Kardašijan su poznate po svom dramatičnom mršavljenju. Od treniranja 6 dana u nedelji pa do držanja najstrožijih dijeta, ove sestre su uradile sve da bi imale savršen izgled.

Iako se trude da poprave svoj imidž, mnogi smatraju da većina poremećaja u izgledu i ishrani u Americi, proizilazi upravo od sestara Kardašijan/Džener.

Smatra se da sestre Kardašijan/Džener postavljaju nerealne standarde lepote koje niko ne može da prati.

Donosimo vam 5 najluđih stvari koje su sestre radile da bi izgubile kilažu:

1. Trenerke za mršavljenje

Kim Kardašijan je prvi put otkrila ovaj jedinstveni način gubitka kilograma nakon što je rodila svog sina Saint-a 2016. Smršala je više od 27 kilograma i to koristeći trenerku Mis Eliot, koju mnogi nazivaju i odelo saunu, u kojem se telo nenormalno znoji.

2. Ekstremna dijeta

Kloi Kardašijan je praktikovala dijetu bez mlečnih proizvoda i sa niskim sadržajem ugljenih hidrata. Njena ishrana uključuje proteine i ugljene hidrate pre vežbanja. Za ručak, pileća prsa bez kože na žaru, povrće, pirinač i slatki krompir. Njena večera je lagana, sa komadom ribe na žaru, zelenom salatom od lisnatog povrća sa semenkama suncokreta i prelivom od sirćeta. Za desert, to je samo komad voća.

Kim Kardašijan
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

3. Čaj za ravan stomak

Poznato je da obe sestre Kardašijan konzumiraju čaj za ravan stomak. Ovaj čaj menja jedan obrok, što znači da one umesto hrane popiju čaj. Iako je Kloi čak i reklamirala taj čaj koji "menja jedan obrok", smatra se da je ovaj napitak izuzetno opasan jer je zabranjeno njegovo konzumiranje.

S druge strane, Kim je promovisala izvestan šejk za mršavljenje, ali obe sestre su povukle reklame kada su ih mnogi korisnici kritikovali jer reklamiraju neispitane proizvode.

4. Korzet za struk

Korzet koji smanjuje struk nosile su i Kim i Kloi Kardašijan, kao i njihova mlađa sestra Kajli Džener. One su se klele u ovaj proizvod koji sužava struk i deluje tako što se usko zalepi za stomak i "uvlači ga". Međutim, nakon ispitivanja saopšteno je da isti korzet može da otežava disanje, izazove žgaravicu i probavne smetnje, pa su sestre prestale da pričaju kako ga nose.

5. Vežbanje

Kim je poznata po surovim i iscrpnim treninzima a sve da bi smršala. Ona svaki dan, šest dana u nedelji, ustaje u 6h ujutru da bi vežbala. Kako bi izgubila težinu ona je skoncentrisana na kardio treninge i treninge snage.

1 / 8 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs