SAZNAJTE VIŠE

KAŽU DA IZGLEDA KAO BABA U 5. DECENIJI, A IMA TELO DVADESETOGODIŠNJAKINJE: Evo kako godinama održava savršenu formu

Sa 44 godine, Kejti Holms nastavlja da inspiriše svojom neverovatnom linijom, a juče je viđena kako ponosno pokazuje svoje zategnute trbušnjake dok je šetala ulicama u Njujorku u kratkom topu i trenerci.

Fitnes & Nutricija
19:16h Autor:
KAŽU DA IZGLEDA KAO BABA U 5. DECENIJI, A IMA TELO DVADESETOGODIŠNJAKINJE: Evo kako godinama održava savršenu formu
Kejti Holms, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bivša zvezda Dosonovog sveta i nekadašnja žena Toma Kruza, otkrila je svoje tajne u vezi sa fitnesom i ishranom, dajući kratak pogled na izbor načina života koji je održava u tako impresivnoj formi.

Uprkos njenim naporima da održi privatnost, majka jednog deteta je velikodušno podelila nekoliko saveta za održavanje svog sjajnog zdravlja i fantastične forme.

Govoreći za časopis "Shape" 2022. godine, Kejti je priznala: „Vežbam četiri puta nedeljno. Raznolikost je ključna, ili će mi biti dosadno.” Njena fitnes rutina je eklektična mešavina spinovanja, boksa, joge i povremenih časova plesa.

Ističući važnost raznovrsnog treninga, Kejti je priznala: „Boksom sam se bavila pre nekoliko godina, a sada idem na časove plesa."

Kejti Holms
foto: Profimedia

„Sviraju sjajnu muziku, i tako je zabavno. Gađa vaš gornji deo tela, što je jako dobro"

U pogledu svoje ishrane, Kejti preferira uravnotežen pristup, fokusirajući se na ishranu koja je ne opterećuje previše.

"Ako idem na večeru sa prijateljima, uživam u finom obroku. Ako ima nezdrave hrane, onda samo zdravije jedem sledećeg dana."

Kejti Holms
foto: Profimedia

Opisujući svoju svakodnevnu ishranu, Kejti je rekla: „Obično ujutro pravim smuti sa zelenišem i voćem. I jedem puno salata i ribe. Trudim se da ne unosim previše ugljenih hidrata, poput testenine i hleba, jer me čine tako pospanom. Ali volim hranu i volim da kuvam."

Uprkos tome što priznaje da nije iskusan kuvar, uživa u procesu, naglašavajući zadovoljstvo koje dobija od uspešnog pripremljenog obroka.

Čak i sa svojim zauzetim rasporedom u kojem žonglira više projekata, uključujući glumu, režiju i njene kreativne hobije, Kejti vodi računa o tome da svoj dan počne kako treva. Rekla je za VSJ: „Pokušavam da počnem nedelju nečim kreativnim za sebe, kao što je čas plesa ili slikanjem. Slikam većinu svog odraslog života. Smatram da je to veoma umirujuće za mene između projekata."

1 / 12 Foto: Profimedia

Naravno, značajan deo Kejtinog života je njena ćerka Suri (16), koju deli sa bivšim mužem Tomom Kruzom.

Što se tiče njenih majčinskih ciljeva, ona kaže: „Moj najveći cilj je oduvek bio da je negujem njenu individualnost. Da budem sigurna da je jaka, samouverena i sposobna. I da to ona zna“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs