NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA KLOI KARDAŠIJAN: Kako je uspela da od debeljuce postane BOMBA - Ishrana i vežba

Rešila je da stane na put glasinama i otkrije tajnu svoje nove zategnute i vitke figure koja je jednostavnija nego što očekujete.

Fitnes & Nutricija
10:50h Autor:
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA KLOI KARDAŠIJAN: Kako je uspela da od debeljuce postane BOMBA - Ishrana i vežba
Transformacija Kloi Kardašijan., Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan je upravo napunila 39 godina i nikad bolje nije izgledala. Odlučila je da sa svojim pratiocima podeli jedan fantastičan snimak na temu treninga, ishrane i njene vitke figure. Ističe da je moguće imati zategnuto telo i bez previše odricanja i ograničenja.

Bila je prepoznatljiva po svojim oblinama a od prošle godine je doživela veliku transformaciju, naime ona je sve mršavija i mršavija. Na ovaj put gubitka kilograma krenula je još 2018. godine nakon rođenja ćerke. Međutim ove 2023. godine ona je zategnutija nego ikada, čemu svedoče i njene nove fotografije.

Pozirajući u kombinaciji teksas grudnjaka i pantalona, Kloi je pokazala rezultate svoje neverovatne transformacije na svojoj Instagram objavi. Njeni izdefinisani trbušnjaci momentalno privlače pažnju na ovoj fotografiji.

Pratioci su je obasuli komplimentima : „Mogu li da dobijem tvoje trbušnjake?“ upitao je jedan fan šaljivo.

Svi se pitaju koja je tajna njene vitke figure i kako je uspela da izgubi višak kilograma, čak je bilo glasina i kako se sigurno podvrgla nekim neprirodnim metodama. Zbog toga je Kloi rešila da stane na put nagađanjima i otkrije ključ njene uspešne transformacije. Mnogo je jednostavnije nego što su mnogi očekivali.

Pre svega vodi veoma aktivan način života i stalno je u pokretu. Kad god joj njen gust raspored obaveza dozvoljava ona ide u teretanu. Njena ishrana obiluje visokim sadržajem proteina sa vrlo malo ugljenih hidrata. Najčešće jede piletinu, ćuretinu i ribu a uz to dosta žitarica i povrća poput špargle, brokolija i zobi.

Misli da je glavni ključ u tome što umesto 3 uobičajena velika obroka svoj dnevni unos deli na 8 manjih porcija i tako održava konstantan nivo energije tokom celog dana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs