SAZNAJTE VIŠE

ZVEZDA GRANDA IZGUBILA 90 KILOGRAMA I PRETVORILA SE U NEVIĐENU RIBU: Za ovaj izgled bio je potreban ozbiljan podvig

Zvezda Granda, Krstinja Matović izgubila 90 kilograma, a sada je otkrila i kako.

Fitnes & Nutricija
Autor:
ZVEZDA GRANDA IZGUBILA 90 KILOGRAMA I PRETVORILA SE U NEVIĐENU RIBU: Za ovaj izgled bio je potreban ozbiljan podvig
Krstinja Matanović, Foto: Instagram / krstinja_official

"Da me je neko pitao da li ću sa dvadeset i šest godina proći sve ono što sam prošla, rekla bih da je to nemoguće, ne bih mu verovala. Ali, ako je to sve cena ovoga što sada živim neka je", kaže Krstinja Matanović.

Proslavila se sa muževljevim prezimenom i kada je imala skoro 90 kilograma više. Ogovaranja koja je slušala u detinjstvu sada su se raširila kroz društvene mreže, a tokom takmičenja joj je predlagano da smrša - pre svega zbog zdravlja, a onda i zbog karijere, piše Lepa & Srećna.

Mlada devojka je tada imala više od 150 kilograma, a kad je počela da drži dijetu rešila je i da se podvrgne operaciji -smanjivanju želuca.

"Sad kad se setim, stvarno je bilo strašno", pričala je Krstinja tada. Uz mukotrpan oporavak, bila je opterećena i viškom kože zbog kojeg je morala da izdrži novu operaciju. U bolnici je dobila i pravila za novi režim ishrane, a evo kako se sada hrani.

"I posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna, mogu da pojedem pola porcije od pola porcije ako me razumete", ispričala je Krstinja u emisiji na TV Grand.

Posle velikih odricanja i ozbiljnih hirurških zahvata, pevačici je ostao još samo ožiljak od druge operacije.

"Nisam neko ko pati zbog toga. Dobila sam samopouzdanje, ali kao osoba sam ostala apsolutno ista. Nova linija mi je donela novi život u smislu da su sada svakodnevne aktivnosti mnogo lakše, da je zdravstveno stanje odlično, i da je olakšavajuća okolnost kada biram garderobu za sebe", objasnila je zvezda Granda.

Kristina Matović
foto: Printscreen Youtube

Promene koje su u njen život uneli takmičenje i radikalno mršavljenje uticale su i na njen ljubavni život. Krstinja se u tišini razvela, a o svom životu sada ne priča u javnosti.

"Bilo je ideja da promenim čak i ime", rekla je. "Ali nema takvog na estradi, a i izbor je mog oca", otkrila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs