IMA 48 GODINA I SEDMORO DECE A IZGLEDA KAO MODEL: "Nije oduvek bilo tako, ali sam onda rešila da promenim 1 stvar"

Džesika Enslou je postala prava senzacija na društvenim mrežama kada je podelila svoju životnu priču kao majke sedmoro dece.

Fitnes & Nutricija
Autor:
IMA 48 GODINA I SEDMORO DECE A IZGLEDA KAO MODEL: "Nije oduvek bilo tako, ali sam onda rešila da promenim 1 stvar"
Džesika je majka sedmoro dece a izgleda kao model!, Foto: Jessica Enslow / mediadrumworld. / Media Drum World / Profimedia

Sada 48-godišnja Džesika Enslou iz Jute tvrdi da je danas u boljoj formi nego što je bila u mladosti.

Majka sedmoro dece sa ponosom pokazuje svoje fantastično telo i otkriva tajne svoje mladosti, zahvaljujući kojima njene dvadesetogodišnje ćerke često smatraju za sestre.

Džesika Slou
foto: Jessica Enslow / mediadrumworld. / Media Drum World / Profimedia

Prvo dete je rodila 1994. godine kada je imala samo 19 godina. Ubrzo, 1996. godine, Džesika je po drugi put postala majka, sa 21 godinom. U narednih 19 godina dočekala je rođenje još petoro dece i ponovo se udala. Najmlađe dete u porodici rođeno je 2013.

Enslovu konstantno obasipaju pitanjima za tajnu njenog mladalačkog izgleda, a neki veruju da se sigurno podvrgava estetskim korekcijama. Međutim, jasno je da njena prirodna lepota isijava iz nje, vidi da je ona jedna srećna žena i zdrava majka. Istinska lepota je uvek dolazila iznutra i zato se ona nikada nije podvrgavala nikakvim dodatnim tretmanima ili filerima.

Prvo četvoro starije dece je iz prvog braka, a ostalo troje iz drugog. Džesika se može pohvaliti svojim mladalačkim izgledom zbog kojeg joj se daje isti broj godina kao i njenoj odrasloj deci. Kad god objavi fotografije na društvenim mrežama, u društvu svoje ćerke Alise, pratioci na Instagramu primećuju da njih dve, izgledaju kao sestre, a ne kao majka i ćerka.

Brojni pratioci na društvenim mrežama je konstantno pitaju: "Kako uspeva da ostane tako šarmantna kada je potrebno da brine o svojoj velikoj porodici? Kako uspeva da izgleda kao model i pored sedam porođaja?"

Enslou priznaje da na početku nije sve išlo glatko i da ni sama nije razumela kako je tako brzo dobijala na težini tokom prve trudnoće. Bila je sigurna da će se odmah vratiti svojoj „normalnoj veličini“ i odeći na koju je navikla nakon porođaja.

„Bukvalno sam se vratila kući iz bolnice i odmah obukla farmerke pre trudnoće samo da bih otkrila da ne idu dalje od sredine butine“, rekla je ona. "Ovo je dovelo do ekstremnog straha i male depresije."

Govoreći o tome kako je postala vitka i fizički se transformisala, Džesika objašnjava da je za njen uspeh presudno što imala muža i stariju decu koja su je podržavala.

Budući da je zauzeta mama, Džesika je morala da nauči kako da uvrsti vežbe u svoje dnevne rutine. Pre nego što je započela radikalni fitnes program 2017. godine, majka sedmoro dece je svakodnevno jela čokoladu, testeninu i povremeno je vežbala.

Džesika Slou
foto: Shutterstock

„Jela sam krem na kašičicu, sa tostom i bananama“, rekla je jednom prilikom. „Tada su stvari počele da izmiču kontroli i konačno su me navele da promenim svoje svakodnevne navike".

Trenutno, ide u teretanu tri puta nedeljno dok su njena deca u školi, a svakog ponedeljka se budi rano ujutru da odradi svoj tradicionalni kardio trening.

"Radi šta možeš!" je njena najomiljenija izjava.

Kada je u pitanju način na koji jede, objašnjava da je njena ideja da jede „intuitivno“ jer ne želi da pažljivo prati koliko je kalorija apsorbovano i koliko je hranljivih materija telo unelo.

Džesika podržava upotrebu raznih suplemenata. „Samo ostanite dosledni“, kaže ona. "Čak i ako ne uspete uvek, samo ignorišite to i pokušajte da se vratite tamo gde ste stali."

Džesika Slou
foto: Jessica Enslow / mediadrumworld. / Media Drum World / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs