VREME JE ZA PROMENU: Samo jedan predmet je dovoljan da preuredite prostor!

Prostor u kom provodite najviše vremena treba da pleni toplinom i mirom. Kako ste se bacili u akciju da uredite taj prostor shvatili ste da vam fali ona sitnica koja će definitivno upotpuniti vašu dekoraciju.

Lepi & Zdravi
Autor:
VREME JE ZA PROMENU: Samo jedan predmet je dovoljan da preuredite prostor!
Foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Ono što vam zapravo fali kao završnica te fantastične dekoracije jeste 3D sat. U nastavku pogledajte koje smo modele 3D satova izabrali za vas, a dok je na vama da se odlučite za onaj koji vam se najviše dopada!

Sat T4325S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. A ako želite ovakav bakarni sat i više vam se uklapa, onda ga možete poručiti OVDE.

Sat
foto: Promo

Sat T4333B je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je crna sa visokim sjajem. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav srebrni sat, možete ga poručiti OVDE.

Sat
foto: Promo

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

** Klikom OVDE pogledajte ponudu za dekoraciju vašeg doma ili poslovnog prostora!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs