da li se slažete?

ONA JE VAŠ VETAR U LEĐA 24/7: Žene ovih horoskopskih znakova imaju DIVAN odnos sa svojom majkom!

Da li ti je mama najbolja drugarica? A da li te poznaje do tančina? Žene ova četiri horoskopska znaka imaju veoma poseban odnos sa svojom majkom.

Zanimljivosti
Autor:
ONA JE VAŠ VETAR U LEĐA 24/7: Žene ovih horoskopskih znakova imaju DIVAN odnos sa svojom majkom!
Foto: Profimedia

Bik

Mama je ta koja je uvek videla nešto posebno u vama, i danas vam pomaže ako imate probleme u životu, ponekad i svojom kritikom. Vreme kada ste od devojčice postali žena bio je period velikih promena, kako unutrašnjih tako i spoljašnjih, ali majka je sve vreme stajala uz vas puna razumevanja. Ona vas je naučila da volite i to je bio jedan od njenih najvažnijih zadataka.

Vaga

Prema vama, zadovoljna majka sebi dozvoljava da bude nešto drugo osim idealnog roditelja koji je uvek dostupan. Vodeći računa o sebi, ona vam poručuje da je briga o sebi jednako važna kao i briga o drugima. Ona ne zaboravlja da su zdrave granice koje postavlja prema svetu važan primer za njenu ćerku, a i da je kritika ponekad i neizbežna na putu ličnog rasta. Ako izgubite svoju duhovnu ravnotežu, jedan iscrpan razgovor sa mamom pomoći će vam da se oporavite.

Lav

Vi ste topla i zadovoljna žena koja neguje poseban, drugačiji, a i istovremeno prijatan odnos sa svojom majkom, od koje ste naučili jezik ljubavi. Ona vam je dozvolila da proširite svoje vidike i saznate sve što vas zanima. Nikada vam nije nametala svoje šablone življenja i trudila se da emocionalno i na druge načine odgovori na vaše potrebe.

Ribe

Majka vam je pomogla da pronađete sopstveni identitet i otkrila vam je put nezavisnosti, dok vam je istovremeno pružila bliskost kada vam je to bilo najpotrebnije. Od nje ste naučili uspešne strategije za prevazilaženje prepreka i kako da prepoznate svoje jače strane i upotrebite ih za svoj lični napredak. S majkom ste uvek imali prijateljski odnos, od trenutaka kada ste želeli da se ponašate i izgledate kao ona, do odraslog doba u kome joj se uvek poveravate i od nje tražite savet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs