da li se pronalazite?

ZNATE KAKO DA SE PODIGNETE I KRENETE DALJE, ZA VAS JE LJUBAV ZABAVA: Da li ste TIPIČNA Vodolija?

Ako ste rođeni u znaku vodolije, nepredvidljivi ste, poznati po svojoj uzbudljivoj prirodi, humanom pogledu na svet i razumevanju stvari, koje drugima nije jača strana. Vi ste jedinstveni, maštoviti, neverovatno šarmantni, vrlo inteligentni, ukratko, pravi revolucionari!

Zanimljivosti
09:18h Autor:
ZNATE KAKO DA SE PODIGNETE I KRENETE DALJE, ZA VAS JE LJUBAV ZABAVA: Da li ste TIPIČNA Vodolija?
Foto: Profimedia

Vodolija nije samo snalažljiva i u stalnoj potrazi za novim informacijama, ona će svoja uverenja uvek braniti do kraja. Sklona je nepristrasnim odlukama i uvažava stavove drugih. U redovima koji slede otkrijte da li ima istine u još nekim tvrdnjama za vaš znak.

1. Nepredvidljivi ste

Neretko se vodite pričom, promenom, ili trenutkom inspiracije, što može zbuniti mnoge ljude koji su navikli na rutinu. Vaši planovi, važni i nevažni, mogu se u svakom trenutku okrenuti u potpuno drugom smeru.

2. Ne razumete ako se nekome ne sviđate

Vrlo ste samouvereni, stabilni i hrabri, i naravno da sve te dobre osobine želite da podelite sa drugima. Zadovoljni ste svojim izgledom i poslom, pa uvek zračite energijom, koja nije nežna, već vrlo intenzivna.

3. Vi ste nepristrasna i otvorena osoba

Ako neko ne može da prihvati istinu ili kritiku, to jednostavno nije vaš problem. Kod vas jednostavno nema ulepšavanja. Ukoliko smatrate da frizura vaše prijateljice nije najbolje uspela, otvoreno ćete joj reći. Oni koji vas dobro poznaju cene vašu iskrenost.

4. Uvek imate predlog kako poboljšati određenu situaciju

Uvek radite za dobro svih i naravno za svoje dobro. Privlači vas da učinite nešto što mislite da je važno. Nikada vam nije dosadno, jer imate um koji neprestano radi i sve vreme vas iznenađuje svojim dometima.

5. Znate kako se podići i nastaviti još jače

Znate kako izgleda uspeh, a situacija u kojoj vam nešto ne pođe za rukom nije vam veliki problem. Učite iz iskustva i trudite se da napredujete. S novcem se ponašate spontano a, uprkos riziku, prati vas svojevrsna sreća koja vas štiti od negativnog stanja na računu. Sporedni posao za dodatnu zaradu obično je vaš hobi.

6. Izuzetno ste nezavisni i retko igrate ulogu žrtve

Ne razumete kako ljudi biraju samosažaljevanje umesto da hrabro dignu glavu i pronađu rešenja koja vode do boljitka. Vodi vas dobra volja, isprepletena optimizmom koji nadahnjuje i druge. Loši dani i suze su nešto što u suštini i ne poznajete, jer se ponašate u skladu sa krilaticom da posle kiše dolazi sunce.

7. Vaš modni stil je slobodan i jedinstven

Različitost je pravi izbor za vas. Odvažni ste i u životu i u modi. Birate unikatne komade i uživate da vas drugi primete. Vaš izgled nikad nije dosadan, jer znate kako da ga ulepšate i učinite zanimljivim. Najbolja ste mušterija u frizerskom salonu, jer ste uvek spremni na hrabre promene.

8. Verujete u život po sopstvenim pravilima

Samouvereni, s visokim egom, znate šta je dobro za vas, a šta nije. Retko ste tužni ili bespomoćni, jer vas vodi neverovatna hrabrost i unutrašnja snaga.

9. Ljubav je za vas zabavno iskustvo

Kada se zaljubite, znači vam da održite svoju nezavisnost, i nikako se ne pronalazite u podređenom položaju. Potreban vam je partner kojem možete verovati, koji neće pokušati da vas promeni i koji razume vaše ponekad nepredvidljive postupke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs