na izmaku snage

Majka opisala kako izgleda život sa petoro dece: Uspevam da odspavam samo sat vremena! (VIDEO)

Jedna majka do detalja je opisala svakodnevicu sa petoro dece, od kojih su tromesečne trojke

Vaše dete & vi
09:20h Autor:
Majka opisala kako izgleda život sa petoro dece: Uspevam da odspavam samo sat vremena! (VIDEO)
Foto: PrintscreenFejsbuk/Crystal Milutinovic

Kristal Milutinović (29) iz američke države Ohajo rodila je u septembru trojke, a ona i njen suprug Marko pored tek rođenih beba Maline, Kostadina i Alekseja, a imaju i dvoje starije dece Lanu i Dimitrija.

Ona je na Tik Toku objavila video, pokazavši kako izgleda život sa petoro dece i detaljno objasnila šta sve radi tokom noći. Između brige o njima, ova mama jedva uspe da sastavi sat vremena sna tokom noći.

"Sad je 23.30 i starija deca spavaju. Do sad sam čistila i sad idem u krevet da pokušam da zaspim. Suprug će nahraniti bebe, a ja ću preuzeti sledeće hranjenje i probuditi ih za sat ili dva", započela je svoju priču.

Psiholozi vas mole: Ove 3 stvari prestanite da govorite sinovima!

Objasnila je da su starija deca u krevetu obično do pola devet uveče i tada počinje da brine samo o trojkama i da ih doji.

Suprug ih obično hrani oko jedan posle ponoći, a ona do tad pokušava da odspava. Ali, ne polazi joj za rukom svaki put. Ustaje ponovo oko tri ujutro kako bi ih ponovo dojila, nahranila najmlađe, promenila pelene i opet ih uspavala.

Do pola pet ujutru će ih nahraniti, izdojiti se i oprati flašicu kako bi bila spremna za ponovno korišćenje za dva sata.

"Sada je 4.38 h. Starija deca su se probudila, ali su opet zaspali. Samo su hteli da spavaju u mom krevetu. Oprala sam flašicu, bebe su site i uskoro će se oglasiti alarm za buđenje mog supruga", dodala je pojašnjavajući kako tada pokuša da odspava do šest ujutro kad se starija deca bude i započinju užurban dan.

Inače, Kristal je i 2018. godine bila trudna s trojkama, ali tada je imala spontani pobačaj i izgubila dve od tri bebe, piše The Sun. Preživela je samo Lana koja je 109 dana bila na odelenju intenzivnu negu.

Baka tražila od ćerke novac da bi čuvala unuka: Potez koji je zapalio internet, pljušte kritike!

(Stil.Kurir.rs)

.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs