NOVI DOM U ŠPANJOLSKOJ

Novak i Jelena Đoković kupili kuću od 10 miliona evra: Ovakav luksuz još niste videli! (FOTO)

Iako je, baš poput većine sportista, često boravio u Monte Karlu, čuvenoj poreznoj oazi, čini se da su Novaku Đokoviću draži neki topliji krajevi. Prema pisanju medija, jedan od najboljih tenisera današnjice odlučio je da kupi kuću u Marbelji i to onu istu u kojoj je boravio kako bi se bolje pripremio za turnire

Enterijer
Autor:
Novak i Jelena Đoković kupili kuću od 10 miliona evra: Ovakav luksuz još niste videli! (FOTO)
Jelena i Novak Đoković, Foto: EPA / Sebastien Nogier

Vila u Marbelji, u kojoj se većinu vremena pripremao za neke od najvećih teniskih turnira, Novaku Đokoviću i njegovoj supruzi Jeleni toliko se svidela da su odlučili da je kupe. Prema pisanju španskih medija, za istu su izdvojili neverovantih 10 miliona evra.

Prema pisanju medija, vila se nalazi na najluksuznijoj lokaciji s nestvarnim pogledom na more i planine koje okružuju mesto, ima čak devet soba u glavnoj kući, osam kupatila tkao i dve sobe za goste. Naravno, to nije sve, u vili svoje mesto ima i velika teretana, soba za biljar i stoni tenis, bioskop, kao i veliki teniski teren.

Ipak, kažu kako je najspektakularnija terasa koja se može pohvaliiti mnoštvom kvadrata i odakle se pruža neverovatan pogled prema moru.

Inače, mali uvid u svoju vilu Đoković je dao već nekoliko puta na svom Instagram profilu, iz kojih se može videti u kakvom će luksuzu živeti.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs