TIJANA DAPČEVIĆ SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 45 KILOGRAMA: Njen jelovnik svako može da isprati, a nema gladovanja

Poznata pjevačica Tijana Dapčević otkrila je svoju tajnu kako je uspešno smršala čak 45 kilograma

Fitnes & Nutricija
Autor:
TIJANA DAPČEVIĆ SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 45 KILOGRAMA: Njen jelovnik svako može da isprati, a nema gladovanja
Kako je Tijana Dapčević smršala 45 kilograma?, Foto: Amir Hamzagic/ATA

Tijana Dapčević važi za jednu od najboljih pop pevačica na Balkanu. Već godinama uživa u ljubavi s Milanom kojeg je upoznala na košarkaškoj utakmici u Somboru. Venčali su se 2001. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Vuk.

U trudnoći je dobila višak kilograma, a pevačica je pre porođaja imala 115 kilograma. Ipak, odlučila je nešto preduzme po tom pitanju i uspela je da smrša neverovatnih 45 kilograma.

"Doslovno sam nosila drugu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine", iskreno je rekla Tijana jednom prilikom.

"Odlučila sam da učinim nešto u vezi s tim. Ali, počela sam da mršaavim tek kad sam shvatila da mi ne treba nikakva dijeta, već promena načina života", otrkila je pevačica.

U potpunosti je promenila svoj dotadašnji način ishrane i prednost je dala zdravim namirnicama, ali bez gladovanja, a jednom prilikom je otkrila kako otprilike izgleda njen jelovnik.

Doručak: dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem

Ručak: Obično jede ćuretinu s povrćem

Večera: brancin ili orada uz salatu

Tijana Dapčević smršala je neverovatnih 45 kilograma
Tijana Dapčević smršala je neverovatnih 45 kilograma foto: Printscreen/Instagraam/tijanadapcevic

Naravno, gubitak kilograma nije laka stvar, mnogi o tome maštaju, ali da bi se do rezultata došlo, moraju i da se preguraju određene krize. Tijana se takođe borila i sa tim i po pitanju toga je rekla:

- Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim.

Tijana dapčević u potpunosti je promenila ishranu
Tijana dapčević u potpunosti je promenila ishranu foto: Printscreen/Instagram/tijanadapcevic

Tijana je takođe i u prošlosti gubila i dobijala kilograme, ali s obzirom da je visoka 178,5 cm te oscilacije se daleko manje primećuju nego kod nižih osoba.

Pevačica je svojevremeno takođe rekla da ne sprečava sebe da uživa i u nekim "grešnim zadovoljstvima", ali onda to ide ovako:

‒ Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče.

Tijana i poslije dve godine održava sjajnu liniju, trudi se da se zdravo hrani i redovno se bavi fizičkom aktivnošću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs