borac!

BOLEST JOJ RAZARA ORGANE, ALI PEVAČICA SE BORI SA NJOM:U tome joj pomaže zdrava ishrana, jednu namirnicu NIKAD ne jede!

Ishrana slavne pevačice Šer bazira se na zdravim namirnicama, ali postoji jedna koju nikad ne jede i koju uvek izbegava.

Fitnes & Nutricija
Autor:
BOLEST JOJ RAZARA ORGANE, ALI PEVAČICA SE BORI SA NJOM:U tome joj pomaže zdrava ishrana, jednu namirnicu NIKAD ne jede!
Šer, Foto: Profimedia

Slavna pevačica Šer uskoro puni 76 godina, a često dobija pitanja vezana za mladoliki izgled i energiju koju poseduje. Iako je radila nekoliko estetskih korekcija, Šer se godinama bori protiv retke bolesti, Epštajn-Braovog sindroma.

Ova bolest izaziva osećaj umora i razara unutrašnje organe, a kako se već nekoliko godina uspešno bori sa njom, za to je zaslužna volja da se konzumiraju zdravi obroci i fizička aktivnosrt.

"Vežbam najmanje pet puta nedeljno. Celog života sam aktivna i ne nameravam da prestanem jer zaista uživam u tome. Trener mi ne gleda kroz prste, nimalo me ne štedi i ne zanima ga koliko godina imam. Dosta sam čitala o hrani i sama došla do saznanja šta bi bilo najbolje da jedem. Nisam neki ljubitelj mesa", kaže Šer i dodaje:

"Ne mogu da kažem da sam vegetarijanac, ali sve što jedem potpuno je zdravo, osim deserta na koji sam slaba. Ne volim mlečne proizvode i namirnice koje sadrže mnogo masti, jer me usporavaju i kradu mi energiju. Alkohol izbegavam, godišnje tek nekoliko čašica", ispričala je Šer i otkrila koja hrana joj daje najviše snage.

ŠOKANTNE OBRVE KENDAL DŽENER NA MET GALI: Malo koja žena bi se usudila da proba OVAJ trend! (FOTO)

Šer
foto: Profimedia

"Pored povrća, to su pirinač, mahunarke, kao i nešto što se nutricionistima verovatno neće dopasti, ali ja prosto obožavam - testenine. Banane i nektarine tamanim jer su pune zdravog nerafinisanog šećera, a sir smatram najgorom namirnicom za ljudsko telo jer ga ne varimo kako treba i prepun je masti i holesterola", otkrila je pevačica i dodala:

"Volim sladak krompir koji može da se spremi u mikrotalasnoj za četiri minuta. Otkrila sam ga zajedno sa Mišel Fajfer kada smo snimale 'Veštice iz Istvika'. Tada smo bukvalno živele na njemu#", smeje se Šer, koju su nedavno proglasili prvim transformersom šou-biznisa.

Priznaje da joj s godinama održavanje forme postaje teže.

"U ovom životnom periodu moram da radim dvostruko više. Oduvek sam bila sportski tip. Kao mlada, bavila sam se različitim disciplinama, čak i ekstremnim. Sada najviše volim da surfujem. Doduše, na dasku sam stala dosta kasno, kad sam već prevalila šezdesetu", kaže Šer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs