NEVEROVATNO

RADILA JE OVU VEŽBU SAMO JEDAN MINUT DNEVNO: Za 7 dana salo sa stomaka je počelo da se topi! (VIDEO)

Mnogo je lakše od klasičnih trbušnjaka, a osim ravnog stomaka dobićete i jaču kičmu

Fitnes & Nutricija
Autor:
RADILA JE OVU VEŽBU SAMO JEDAN MINUT DNEVNO: Za 7 dana salo sa stomaka je počelo da se topi! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Ravan stomak i čvrsti trbušnjaci san su svake žene, a mi znamo kako da za najkraće vreme dobijete stomak iz snova. Da li ste čuli za vakum vežbe?

Ovaj vid vežbanja je sve popularniji i ciljano deluje na trbušne mišiće. One ne utiču na sagorevanje kalorija, već zatežu mišiće, a samim tim se postiže vretenastiji izgled. Što su mišići čvršći, to je struk tanji.

Mnogi jutjuberi su isprobali ovu vežbu i zabeležili svoje rezultate, a među njima i ova devojka. Ona je radila vakum vežbe 7 dana a krajnji rezultat je 1 inč manje u obimu što je oko 2, 5 cm.

Tajna ove vežbe ne može biti jednostavnije – samo morate pravilno disati. U ovoj vežbi disanjem se aktiviraju i jačaju najdublji abdominalni mišići tako da jednostavno činite kontrakcije.

U videu pogledajte kako se pravilno izvodi ova vežba:

AKO NA OVAJ NAČIN RADITE ČUČNJEVE, ONI MOGU DA POSTANU LEK ZA SRCE: Zdrave noge znače jako srce!

1. Udahnite pa duboko izdahnite i uvucite stomak toliko jako kao da pupak želite da "prilepite" uz kičmu. Što više uvučete stoma to će biti jača kontrakcija i delotvornost ovog pokreta.

2. Zadržite uvučen stomak 15 sekundi za početak, a kako napredujete produžite trajanje stiska sve do 60 sekundi, uzimajući plitke udisaje prema potrebi. Ponovite 3 do 5 puta.

3. Kada ste spremni za težu verziju "isisavanja" stomaka, radite vežbu klečeći na kolenima i dlanovima, sedeći ravno u stolcu ili na lopti za pilates.

4. Nakon određenog vremena vežbanja stomak ćete moći držati "uvučenim" dok sedite ili stojite tokom celoga dana.

Ako ovo vežbu izvodite pravilno i redovno, zdravo se hranite i radite i svoj uobičajeni trening, rezultate ćete videti i osetiti već za nedelju dana, kažu stručnjaci, a u to se uverila i ova devojka. Pogledajte:

ZADNJICA O KAKVOJ STE SANJALI ZA SAMO 30 DANA: Tri najefikasnije vežbe za podizanje i zatezanje gluteusa!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs