Od davnina, krastavci se u Indiji koriste u obrocima kao i u tradicionalnoj medicini. To je zato što u toploj zemlji kao što je Indija, krastavci obezbeđuju potrebnu hidrataciju i hladnoću tela. I to nije jedina korist koja ovo voće pruža.
Stoga sam odlučila da svaki dan pojedem barem jedan krastavac, mada sam znala da smažem i po tri dnevno (u salatama, užinama, glavnom jelu)...
Telo mi se bukvalno preporodilo!
1. Smršala sam 3 kilograma za nedelju dana
Jela sam za doručak jedno kuvano jaje, malo sira i 1 krastavac. Za ručak sam jela kuvano jelo sa salatom od krastavca, bez hleba, a za večeru sam jela krastavac sa jogurtom.
Kilogrami su nestali, a da nisam ni primetila. Gladna sigurno nisam bila. Čitala sam kasnije da je krastavac voće sa nimalo masnoća i skoro bez kalorija.
Tačno sam znala da je krastavac zaslužan za moje dobro zdravlje