Nema mu ravnog

Probali smo najlepši sladoled ikada: Usred zime nam još više prija! (FOTO)

Od samog pogleda na njega krenuće vam voda na usta

Lepi & Zdravi
10:09h Autor:
Probali smo najlepši sladoled ikada: Usred zime nam još više prija! (FOTO)
Foto: Instagram / sevenheavenicecream

Ko kaže da je sladoled isključivo letnja poslastica? U Rusiji je činija sladoleda uz kamin u kojem pucketa vatra jedan sasvim običan prizor, pa što i mi da ne probamo? Naročito usred ovog sivila napolju kada ništa ne može da nam popravi raspoloženje kao dobra, kremasta poslastica!

Zato smo se zaputili u potragu za jednim baš takvim i odmah ga našli, a u tome ne bismo uspeli da nismo znali odakle treba da krenemo!

Prvo i osnovno - kada je u pitanju sladoled, Italijani se definitivno nalaze na tronu sa kojeg teško da će ikada iko uspeti da ih zbaci, pa smo, logično, krenuli da tražimo malu Italiju u Beogradu. Drugo, da bi bio savršen, sladoled mora da bude kremast, a da bi imao tu savršenu punoću i teksturu, mora da sadrži kvalitetno domaće mleko.

Punoća ukusa jednog sladoleda dolazi i iz drugog najvažnijeg dela pored mleka - odabranog ukusa. Dakle, ako jedete sladoled od maline, u njemu treba da bude malina, a ne njena aroma, deset stabilizatora i dvadeset emulgatora.

Dakle, tražili smo sladoled napravljen od prirodnih sastojaka, bez dodatih boja i mirisa, poslasticu koja će svojim prirodnim ukusom da nam uključi sva čula i receptore ukusa.

I uspeli smo - pronašli smo jedan zbog kojeg nam je od samog izgleda krenula voda na usta!

Sam pogled na Seven Heaven sladolede već će vam nagovestiti da se u njegovim kremastim kuglama krije hladna poslastica premium kvaliteta, napravljena po vrhunskoj italijanskoj recepturi u najrazličitijim ukusima, od klasične vanile i čokolade, preko egzotičnog manga, kokosa i limete, do bogatog ukusa obožavane plazme, kinder buena i jafe!

Pošto ne sadrži štetne hidrogenizovane i rafinisane masi, veštačke arome i emulgatore, u Seven Heaven sladoledu slobodno možete da uživate i vi i vaša deca! Ako ste već požurili da zaključite da ćete čekati do Božića da probate ovaj vrhunski sladoled, prevarili ste se - Seven Heaven ima bogatu ponudu veganskih sladoleda koji će vas ostaviti bez daha, počevši od domaće maline do nezamenljivog ukusa banane.

Naravno, na minusu nam ostaje jedno ogromno pitanje... Ko će da ide gradom po hladnoći?

Niko! Seven Heaven sladoled stiže na vašu adresu!

Seven Heaven sladoled možete da poručite na broj telefona 066/ 66-00-330 na teritoriji Beograda.

Sve slatke informacije čekaju vas OVDE!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs