Poslovni stil

Jednostavno, a efektno: Ovi odevni komadi su pravi pogodak za posao! (FOTO)

Za stajling bez greške

Lepi & Zdravi
18:53h Autor:
Jednostavno, a efektno: Ovi odevni komadi su pravi pogodak za posao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ukoliko volite elegantne komade, a da su ujedno udobni, laki za održavanje i uklapanje, imamo sjajne predloge za vas. Oni garantuju stajling bez greške, u ovim komadima bićete primećene, a vaša samopuzdanje biće na najvišem nivou.

Udobna, topla i mekana haljina odličnog kroja, asimetrične dužine, za svaki dan je odličan predlog za sve dame koje vole komfornu odeću. Ovo je model koji će vam biti od najveće koristi, jer vam uvek daje odličnu mogućnost kad god ne znate šta da obučete. Materijal: poliester, viskoza, elastin. OVDE je možete poručiti, po ceni od 2890 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Univerzalna haljina od veoma kvalitetne trikotaže fantastično se oblikuje naspram tela, dužine do pola listova, sa izrezima sa strane. Odličan, veoma neophodan komad za svaki dan i svaku priliku. Savršeno se uklapa u sve aktivnosti i apsolutno sve životne stilove, a možete je i stilizovati u skladu da prilikom (na primer: ako želite da postignete bogatiji izgled, dodajte joj ešarpu jarkih boja ili u animal printu). Materijal: trikotaža na bazi akrilika. OVDE je možete poručiti, po ceni od 3590 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Jednostavna haljina ravnog kroja u casual stilu je komad koji može da zadovolji sve zahteve aktivnog dana, na Vama je samo da menjate obuću u skladu sa prilikom. Veoma udoban komad, prilagodljiv i prijatan, odlično će se uklopiti sa patikama, ali i savršeno ide i uz gležnjače, cipele i čizme. Ako volite raznolikost, možete je stilizovati različitim ešarpama i drugim aksesoarima. Uz haljinu ide i kaišić u crnoj boji. Materijal je puniji,veoma mekan, na bazi poliestera sa elastinom. Cena haljine je 2890 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Svaka dama treba da ima dobru košulju u svom garderoberu. Klasična košulja na raskopčavanje, ukašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika. Komad koji ćete voleti, jer će Vam se fantastično uklapati u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se uklapa sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna i udobna, idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike. Materijal je šifon na bazi poliestera. OVDE možete poručiti košulju, po ceni od 1990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova košulja je favorit mnogima - klasična košulja sa malom, nacigovanom kragnicom koja se vezuje, komad koji je neophodan svakoj dami za lako kombinovanje sa drugim odevnim predmetima. Odlično pristaje uz farmerke, pantalone i suknju i predstavlja pravi spas kad god ne znate šta da obučete. Model je komotan, savetujemo da prilikom poručivanja odaberete veličinu za broj manju u odnosu na onu koju standardno nosite. Materijal je na bazi poliestera, a boja svetlo krem sa crnom trakicom. Cena košulje je 1990 rsd, OVDE je poručite, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga po pristupačnim cenama možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs