Duhovno čišćenje vašeg organizma

Ovo je jedna od najboljih stvari koju možete da uradite za svoje telo!

Ova duhovna vežba pomaže u prevenciji bora i sprečava opadanje kose i pojavu kardiovaskularnih bolesti, zato za nju morate da izdvojte od 10 do 20 minuta dnevno
Lepi & Zdravi
15:00h Autor:
Ovo je jedna od najboljih stvari koju možete da uradite za svoje telo!
Foto: Shutterstock

Iako mnogi smatraju kako je ova duhovna vežba malo staromodna, stručnjaci tvrde kako u život svakog muškarca i žene meditacija može doneti neverovatne rezultate. Zato se spremite da se uz malo truda osećate bolje i izgledate zdravije.

Samo 10 do 20 minuta dnevno dovoljno je da se fokusirate na sebe, a ono što je najbitnije time ćete se opustiti i osloboditi stresa. Meditacija pomaže da bolje spavate, a delotvorna je i kod lečenja kardiovaskularnih bolesti, poboljšava vaš imunološki sistem i čini srećnijim i motivisanijim.

Ova duhovna vežba, takođe, pomaže da se oslobodite osećaja težine i zgrčenosti u vratu i leđima, a na duge staze može pomoći u prevenciji bora i ispadanju kose zbog stresa. Ljudi koji meditiraju smireniji pa tako imaju i manju potrebu za emocionalnim prejedanjem.

Ako želite da se posvetite meditaciji, ne morate da budete profesionalac, za početak je dovoljno da odvojite 10-20 minuta, pronađete mirno mesto, zaklopite oči i pravilno dišete. Pokušajte da se fokusirate na sebe i zabranite mislima da "lutaju".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs