Probajte i vi ovako

Za doručak masno, pred spavanje sladoled: Glumica šokirala svojom tajnom savršenog tela! (FOTO)

Ona dobro zna šta radi

Lepi & Zdravi
Autor:
Za doručak masno, pred spavanje sladoled: Glumica šokirala svojom tajnom savršenog tela! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen / katiewilllly

Bivša zvezda TV serije "Nindža ratnici" i fitnes model Kejti Vilijams (24) poznata je po svojoj besprekornoj figuri i rigoroznom vežbanju. Nakon što je priznala kako se hrani, mnogi nisu mogli da veruju!

Naime, Kejti kaže da se svakog jutra budi u 6.30 i odmah popije dozu jabukovog sirćeta, koju zalije dvostrukom dozom crne kafe.

Nakon boks treninga, vraća se kući da pojede svoj "masni" doručak, koji se sastoji od ovsa, mleka, meda i proteinskog praha. Puter od kikirikija, granola ili komad tosta od žitarica celog zrna, avokado i dva jaja.

Svoj prvi međuobrok Kejti ima oko podneva, i to je obično banana ili jabuka. Za ručak pojede četiri kolačića od pirinča sa ćuretinom, humusom, paradajzom i krastavcem. Večera je u 19.30 i obično se sastoji od piletine s povrćem i salatom (uključujući crveni pasulj i slatki krompir).

Dan uvek završava slasnim sladoledom! Glumica sledi dijetu koja podrazumeva post od 16 sati, odnosno 16 sati razmaka od večere do doručka.

5 namirnica za savršeni struk: Jedite ih što više i gledajte kako se salo topi!

A post shared by Katie Williams (@katiewilllly) on

Prednosti 16-časovnog posta

"Ljudsko telo prebacuje se u stanje posta nakon oko 12 sati. To je vreme kada naše zalihe masti postaju glavni izvor energije. Dokazano je da post uravnotežuje nivo insulina, hormona za skladištenje šećera i glukagona, hormona za sagprevanje masnoća", objašnjava Kejti.

Vitka lepotiva napominje da je od svega najvažnije piti dovoljno vode i dobro se naspavati.

"Ostati hidriran ključno je za obavljanje svake telesne funkcije. Voda reguliše telesnu temperaturu, prenosi hranljive materije kako biste dobili potrebnu energiju i podmazuje zglobove", rekla je za Dejli mejl i otkrila kako se trudi da svake noći odspava između sedam i devet sati.

7 dana se hranila po uputstvu slavnog nutricioniste: Ovo su prave posledice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs