Pokušajte

Čisti i zadnji gram sluzi, otrova i parazita iz creva: Ovaj recept se primenjuje jednom godišnje!

Odličan način da popravite zdravlje
Lepi & Zdravi
15:08h Autor:
Foto: Shutterstock

Eliminisanjem sluzi, naslaga fekalija i parazita iz creva možete sprečiti i izlečiti brojna zdravstvena stanja.

Za 70 godina naša creva prerade 100 tona hrane i 40 000 litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se oko 7 kilograma naslaga fekalija i toksičnog otpada nakupi u stomaku. Oni zagađuju našu krv i stvaraju nepopravljivu štetu našem telu.

Česta konstipacija, poremećen metabolizam, dijabetes, prekomeran ili nedovoljan dobitak na težini, bolesti jetre i bubrega, problemi sa vidom i sluhom, problemi sa kožom kosom i noktima kao i druge bolesti od artritisa do karcinoma su samo neki od znakova da vaša creva nisu čista.

Enema ili klistir može očistiti samo mali deo debelog creva - 40-50 cm, a takvi tretmani sa posebnom opremom su skupi, zahtevaju dosta vremena i utiču na crevnu mikrofloru.

Konzumiranjem 1-3 kašike brašna od lanenog semena na 3 nedelje može u potpunosti očistiti creva od sluzi i naslaga fekalija ili parazita dok u potpunosti očuva crevnu mikrofloru!

Ovaj metod pruža brzo stabilizovanje težine i sagorevanje masti. Pozitivno utiče na regulisanje lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog semena takođe upija i eliminiše toksine iz tela i snižava nivo holesterola u krvi.

Najbolji domaći probiotik: Svi ga rado piju, sprečava bakterijske infekcije! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Indikacije: Inflamatorna stanja gornjeg respiratornog i gastrointestinalnog traktagastritis, kolitis, stomačni i duodenalni čir, bolesti urinarnog trakta, infekcije, cistitis, pielonefritis, prekomerna težina, poremećaji lipidnog metabolizma.

Očistite creva uz pomoć brašna od lanenog semena

Umesto doručka konzumirajte ovu mešavinu 3 nedelje:

Prva nedelja: 1 kašika brašna od lanenog semena i 100 ml kefira

Druga nedelja: 2 kašike brašna od lanenog semena i 100 ml kefira

Treća nedelja: 3 kašike brašna od lanenog semena i 150 ml kefira

Ukoliko brašno od lanenog semena nije dostupno u vašoj lokalnoj prodavnici, kupite lanenog semena i sitno ga sameljite. Nikada nemojte pripremati i za naredni dan jer semenke lana mogu da se pokvare. Svakog jutra pripremite svežu porciju.

Konzumirajte ovu mešavinu umesto doručka. Obavezno konzumirajte i minimum dva litra vode svakog dana. Najbolje rezultate ćete dobiti ukoliko pijete medenu vodu.

Proces prečišćavanja treba praktikovati jednom godišnje.

Najzdravija namirnica za mozak i telo: Pročišćava creva i krvotok od otrova i masnoća

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...