Svaka čast

Žena (51) stvarno zaustavila vreme: Ne zna šta je starenje, zahvaljujući ovome! (FOTO)

Prelepa glumica oduvek je predmet divljenja, ali i zavisti, jer nikako ne stari
Lepi & Zdravi
12:26h Autor:
Žena (51) stvarno zaustavila vreme: Ne zna šta je starenje, zahvaljujući ovome! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Elizabethhurley1

Elizabet Harli (51) najbolja je reklama za sopstvenu kolekciju kupaćih kostima, koje joj odlično stoje, bez obzira na desen ili kroj.

Na svom Instagram profilu podelila je nekoliko modela iz njene nove kolekcije, koje su dobile pohvale žena iz celog sveta, a komplimenti nisu izostali ni za lepu britansku glumicu i model, kojoj niko ne bi dao 51 godinu!

Ne pije lekove, ne stari, ne boluje ni od čega: Žena zmaj (72) otkrila izvor mladosti! (FOTO)

Ovo su njene tajne lepog izgleda:

1. Topla vodaElizabet svaki dan započinje ispijanjem čaše tople vode koja podstiče rad probave i metabolizma. Voda je uvek uz nju, jer hidrira organizam i njenoj koži daje negovan izgled.

2. Brza šetnjaIako nije fan vežbanja, Elizabet se svaki dan obavezno prepusti žustroj šetnji od 30 minuta, što je odličan način za sagorevanje kalorija. Svaki dan izdvoji nekoliko minuta i za trbušnjake, koji mogu da se izvode čak i dok gledate televiziju.

U 40. izgledaju kao da im je 25: Ovih 6 stvari Japanke rade drugačije od Srpkinja!

3. "Ne" prerađenoj hraniElizabet je iz svoje ishrane izbacila prerađenu hranu i poznate izvore ugljenih hidrata poput industrijskih slatkiša, hleba, testenine i čipsa. Izbegava i gazirana pića, a kad ima neko snimanje odriče se i voća, jer ono može da izazove nadutost.

4. Čarobna supaKada je uhvati monstruozna želja za hranom, Elizabet popije šoljicu supe od povrća, koju uvek ima u frižideru. Ponekad joj se dogodi da u toku dana popije i do šest šoljica ovog obroka.

"Ovaj trik zaista pali, a sa njim ćete izgubiti i nekoliko kilograma", priznala je ona.

5. Lažni tenKada se oseća nesigurnom u svoje telo, Elizabet posegne za "lažnim tenom". Preparati za samopotamnjivanje vizualno sužavaju telo, zbog čega se i lepotica poput ove britanske glumice, odmah oseti bolje.

Doktorka savetuje dijetu od 3 nedelje: Poznati ovako skidaju salo, brišu bore i leče zglobove!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs