Nije zaslužna majka priroda

Konačno jedna da prizna: Kako slavne mame vrate svoju liniju nakon porođaja! (FOTO)

Krisi Tajgen nikad nije skrivala svoja mišljenja, a otvoreno je progovorila i o majčinstvu i činjenici da slavne žene u rekordnom roku gube trudničke kilograme
Lepi & Zdravi
10:16h Autor:
Konačno jedna da prizna: Kako slavne mame vrate svoju liniju nakon porođaja! (FOTO)
Foto: Profimedia

Model Krisi Tajgen proslavila se svojim izgledom, ali i britkim jezikom. Nikad nije skrivala svoja mišljenja, a otvoreno je progovorila i o majčinstvu i činjenici da slavne žene u rekordnom roku gube trudničke kilograme.

Osudili je da se oblači neprimereno jednoj porodilji: A ona se skinula još više! (FOTO)

Krisi je bila gošća emisije "Today show" na jednoj američkoj televiziji gde je iskreno progovorila o trudnoći i majčinstvu. Otkrila je da joj se život u potpunosti promenio otkad je pre sedam meseci na svet donela ćerku Lunu Simonu.

Promenila sam ove 3 stvari i salo je počelo da se topi: Prvi vidljivi rezultati već za nedelju dana!

Iako je lepa manekenka u vrlo kratkom roku izgubila trudničke kilograme, nije se libila da otvoreno prizna šta se zapravo krije iza tog rekordnog uspeha:

"Mi (javne osobe) imamo nutricioniste, imamo trenere, imamo svoje rasporede i svoje dadilje. Mi imamo ljude koji nam omogućuju da se vratimo u formu u kratkom vremenu. Niko ne bi trebalo da se oseća da je to normalno ili realistično."

Srećna sam i debela: Majka petoro dece izazvala ovacije širom sveta! (FOTO)

Kejt Hadson, foto: Profimedia
Kejt Hadson, foto: Profimedia

Krisi veruje da se mnoge mame opterećuju svojom težinom nakon porođaja i da se upoređuju sa slavnim ženama iako nemaju na raspolaganju tim stručnjaka koji će im pomoći u dostizanju nerealnih rezultata.

Zgodna mama priznala je da život pod svetlima reflektora nije lak, jer se svaki njen potez kritikuje. Nepoznati ljudi na društvenim mrežama opominjali su je jer kuva s detetom u naručuju, ali i zato što im se ne sviđa dečije sedište u autu što je uticalo na njeno raspoloženje.

Telo jedne mame nakon 2 porođaja: Hrabro pokazala ono što svaka žena krije! (FOTO)

Džesika Alba, foto: Profimedia
Džesika Alba, foto: Profimedia

"Mislim da je vrlo malo priča o postporođajnoj depresiji ili u mom slučaju o teškoći da uskladim svoj posao, bebu i pronađem vremena za svog supruga nakon rođenja Lune", kaže 30-godišnja lepotica koja naglašava da ne bi menjala svoju majčinsku ulogu ni za šta na svetu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs