Lakše nego što mislite

Promenila sam ove 3 stvari i salo je počelo da se topi: Prvi vidljivi rezultati već za nedelju dana!

Male promene itekako mogu da imaju veliki uticaj na naše zdravlje i gubitak neželjenih kilograma
Fitnes & Nutricija
19:34h Autor:
Promenila sam ove 3 stvari i salo je počelo da se topi: Prvi vidljivi rezultati već za nedelju dana!
Foto: Profimedia/ Ilustracija

Male promene u navikama mogu da učin velike promene na našem organizmu. Stručnjaci to savetuju godinama svima onima koji žive ubrzano i bore se s viškom kilograma.

Upravo to je na svojoj koži iskusila Dženi Šugar, supruga i majka, koja se, kao i većina žena, borila s neželjenim kilogramima. Ova vegetarijanka odlučila je da stane na kraj nakupljanju masnih naslaga na stomaku. Evo šta je promenila...

Jedite šta želite i mršavite: Pravila Njujorške dijete koja kontroliše glad!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Jela sam da se ne baci..."

Mnogim majkama ova izjava je itekako poznata. Nakon što deca ne pojedu sve ono što su im roditelji namenili za obrok, mnoge majke "očiste" njihove tanjire kako se hrana ne bi bacila. Isto je radila i Dženi, iako su, tvrdi, njeni obroci vrlo zdravi. Dan započinje proteinskim smutijem od zelenog povrća, za ručak jede salatu, a za međuobroke bira orašaste plodove i voće.

Problem je bio u večeri kada je Dženi, nakon napornog dana i zdravih obroka, jela ostatke hrane. To je odlučila da promeni i za večeru je sebi servirala porciju koju će da pojede bez da se "natrpa", a ostatak hrane ostavila bi u frižider:

"Tako mi nisu pred očima, u frižideru ih ne vidim iako znam da postoje, ali ne dolazim u oskušenje da pojedem ostatke s tanjira". Nakon nedelju dana već su se videle prve promene, osećala se lakše i energičnije, ispričala je Dženi za PopSugar.

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Izbacila sam sir iz ishrane..."

Kao vegetarijanka, Dženi je u ishrani imala poprilično dosta mlečnih proizvoda. Sir je bio neizostavna namirnica u večernjem obroku, otkrila je ona. Odlučila je da svoj večernji obrok učini zdravijim. Sir više nije bio opcija za večeru, zamenila ga je salatom i povrćem koje kombinuje s pirinčem i pasuljem.

"Zatvara se kuhinja"

Nakon večere Dženi je imala naviku da pojede još nešto slatko, pa nešto da gricka... Kako ne bi dolazila ponovno u to iskušenje, umesto večernjeg deserta, uz obrok je servirala pastu od avokada, slatki krompir, ali i voće. Slatka lubenica, jagode, grožđe zdraviji su izbor "grickalica" koje će da ublaži i želju za slatkim koje je Dženi nakon večere gotovo uvek imala. I nakon večere, kuhinja se "zatvara".

Nekada je imala 100 kg, sada se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs