Telo za desetku

Promućurna vojvotkinja: Evo šta radi Kejt Midlton kada je uhvati želja za slatkišima!

Kejt zasniva ishranu na zdravim i svežim namirnicama poput svežeg voća i povrća, kao i na izvorima nemasnih belančevina poput živinskog mesa i ribe
Lepi & Zdravi
09:40h Autor:
Promućurna vojvotkinja: Evo šta radi Kejt Midlton kada je uhvati želja za slatkišima!
Foto: Profimedia

Kada Kejt Midlton uhvati želja za slatkim, ona poseže za šakom bobičastog voća i šoljicom bademovog mleka, otkrio je magazin The International Business Times.

Bobičasto voće je bogato slasnom fruktozom, a istovremeno je prepuno vitaminima, mineralima i drugim važnim nutrijentima koji osnažuju ceo organizam.

Savršena u baš svakom trenutku: Kejt Midlton otkrila eliksir lepote!

Bademovo mleko je ukusan napitak koji ima i do osam puta manje kalorija od klasičnog mleka životinjskog porekla, pa ne čudi što mu vojvotkinja od Kembridža daje prednost. Reč je i o namirnici koja obiluje vitaminom E i jak je antioksidans koji štiti telo od delovanja slobodnih radikala, ali i garantuje mladoliku i lepšu kožu.

Osvežavajuća užina koja skida kilograme: Uživajte bez griže savesti!

Ketrin Midlton zasniva ishranu na zdravim i svežim namirnicama poput svežeg voća i povrća, kao i na izvorima nemasnih belančevina poput živinskog mesa i ribe.

Velika je ljubiteljka i smutija koji joj osiguravaju unos većine hranjivih materija kroz ispijanje jednostavnih napitaka. Kada ne može da zauzda svoju želju za slatkim, pojede komadić tamne čokolade ili gumenu bombonu.

Zgodno telo, noge za desetku: Neočekivano kaloričan jelovnik Pipe Midlton! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs