Otišao je predaleko

Lepotan se odrekao seksa: Potpuno neverovatno šta mu je preče od žena! (FOTO)

Tokom njegovih 20-ih godina, Giorgos je primetio prve naznake da mu kosa opada. Zbog toga je ovaj Holanđanin svesno žrtvovao telesne užitke zarad uspešne manenske karijere
Lepi & Zdravi
17:56h Autor:
Lepotan se odrekao seksa: Potpuno neverovatno šta mu je preče od žena! (FOTO)
Foto: Instagram / Giorgostsetis

"Došao sam do tačke kada mi je nedostatak seksa postao bitniji od samog seksa", izjavio je Giorgos Cetis (30), model koji se na ovaj neobičan način upustio u borbu protiv gubitka kose.

Tokom njegovih 20-ih godina, Giorgos je primetio prve naznake da mu kosa opada. Zbog toga je ovaj Holanđanin svesno žrtvovao telesne užitke zarad uspešne manenske karijere.

Najseksepilniji doktor na svetu: Žene se stide pred njim! (FOTO)

<\/div>

"To je česta pojava među muškim modelima, što mnoge brine. Gotovo svim manekenima se kosa istanjuje, tako da gusta kosa garantuje posao", kaže Giorgos.

Zbog toga je, nakon jednog snimanja na kojem su morali da mu "maskiraju" mesto na kojem mu je bila proređena kosa odlučio da počne da koristi lek protiv ćelavosti Propecia. Međutim, tokom 6 godina korišćenja leka, pojavila se nuspojava u vidu sniženog libida. Iako je zbog toga prolazio kroz težak period sa devojkom koja je zamalo raskinula sa njim, nastavio je da pije lek sve do 27. godine, da bi sačuvao karijeru.

Zbog previše seksa zatražio razvod: Nezasita žena ga svakodnevno maltretirala!

<\/div>

"Potpuno sam izgubio samopouzdanje kao muškarac, i to u tako mladom uzrastu. Generalno sam pozitivna osoba, ali takav neuspeh ostavlja trag", priznao je maneken. Međutim, kada je saznao da je 500 Kanađana podnelo grupnu tužbu protiv proizvođača ovog leka jer su tvrdili da ih je lek ostavio trajno impotentnim, odlučio je da definitivno prestane da ga koristi.

Umesto toga, sa prijateljima je počeo da proizvodi vitaminski suplement koji se pokazao izuzetno uspešnim u borbi protiv ćelavosti. Koristi ga već tri godine i kosa mu je sjajna i gusta. A što se tiče seksa? Stvari su se vratile u normalu i čak mu je bolje nego ikada pre po tom pitanju.

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs