I to se dešava

Zbog previše seksa zatražio razvod: Nezasita žena ga svakodnevno maltretirala!

Očajan suprug se sudu obratio prvi put u januaru, tvrdeći da je njegova supruga "agresivna, tvrdoglava i tiranin" i da ga zlostavlja zbog nezasite seksualne želje još od kad su se venčali u aprilu 2012. godine
Ljubav
10:44h Autor:
Zbog previše seksa zatražio razvod: Nezasita žena ga svakodnevno maltretirala!
Foto: Shutterstock

Ukoliko u braku manjka seksa ili ga uopšte nema, jedan od supružnika zatraži razvod. I to je situacija koja je za očekivati. Međutim, šta se dešava kada jedan od njih ima prevelike zahteve po pitanju seksa? To baš i nije uobičajen razlog za razvod, ali i to se desilo.

12 godina živela u braku bez seksa: Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije primećivao!

Naime, jednog čoveka u Mumbaju porodični sud je razveo od supruge, jer on više nije mogao da izađe na kraj sa ženinom "preteranom i nezasitom željom za seksom". Kako navodi Times of India, očajan suprug se sudu obratio prvi put u januaru, tvrdeći da je njegova supruga "agresivna, tvrdoglava i tiranin" i da ga zlostavlja zbog nezasite seksualne želje još od kad su se venčali u aprilu 2012. godine.

5 iskrenih priča žena koje su varale muževe: Posao mu je bio važniji, nikada nije bio tu za mene!

Čovek je na sudu izjavio da ga je supruga terala da uzima lekove kako bi mogao da je seksualno zadovoljava non-stop, i pretila mu je da će da nađe ljubavnike ukoliko joj on ne utoli sve želje. Stvari su bile toliko ozbiljne, da je suprug u jednom trenutku morao da potraži medicinsku pomoć zbog bolova. Pošto se žena nije pojavila na sudu tokom jednog ročišta, čoveku je odobren razvod.

Tajna 30 godina dugog braka: Hvala ti što si me varao sa prijateljicom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs