Tužna ispovest

12 godina živela u braku bez seksa: Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije primećivao!

Sve je veći broj brakova u kojima su partneri postali stranci u krevetu, a Liza Tompson odlučila je da progovori o svom gorkom iskustvu
Ljubav i zavođenje
15:26h Autor:
12 godina živela u braku bez seksa: Osećala sam se nepoželjno, suprug me nije primećivao!
Foto: Ilustracija: Thinkstock

Nije zdravo biti u braku bez seksa jer tada žensko samopoštovanje trpi veliki pritisak, tvrde stručnjaci. Liza Tompson je sada u srećnoj vezi i oseća se voljenom i lepom. Međutim, pre toga je 12 godina bila u lošem braku sa partnerom.

OVDE saznajte kako da prepoznate ženu kojoj fali seksa!

Globalna istraživanja pokazuju da polovina parova vodi ljubav nekoliko puta mesečno, a svaki peti manje od deset puta godišnje. Nažalost, tema nedostatka intimnosti u braku još uvek je tabu i ne govori se mnogo o tome.

"Ako osećate stid zbog toga što je vaš brak došao do toga da se ne sećate kako izgleda kada vas on intimno dotakne, znajte da niste sami. Sa decom i njihovim potrebama i zahtevima, lakše je utonuti u lošu naviku nego se zapitati šta stvarno nije u redu", napisala je Loza Tompson.

Ona kaže da je to pogrešan stav i da nikako ne bi trebalo zanemarivati problem nedostatak seksa kao pokazatelj da je brak u ozbiljnoj krizi.

"Bila sam u vezi bez seksa i počela sam da se osećam ružno. Nisam nimfomanka već normalna i zdrava žena sa normalnom željom i potrebom za seksom sa voljenim partnerom. Jedva da mogu da zamislim nešto okrutnije u vezi od toga da se osećate nepoželjno i nevoljeno".

7 žena o bivšim: Bila sam očajna, mislila sam da više nikada neću moći da imam seks!

Nedavno. Liza je razmišljala o putovanju u Italiju sa, sada bivšim, mužem i sve joj je bilo mnogo jasnije. Nije imala intimnost sa bivšim suprugom, a on ju je sve vreme zanemarivao i kao da se trudio da se oseti nepoželjnom. Ostavljao ju je da sedi sama, nije je primećivao.

"Nisam bila svesna u tom trenutku koliko sam lepa bila. Tek sada vidim tu svoju izgubljenu lepotu i sramotu što sam dozvolila da živim u odnosu bez intimnosti. Danas, ja mogu biti u trenerci i majici i da se osećam lepa. U seksualno zdravom odnosu, žena se oseća lepo. Kada je intimnost jaka u vezi, sve ostalo dolazi na svoje mesto", zaključila je ona.

Rekao mi je da ga moje telo ne privlači i da je previše naborano: Evo šta je žena (59) zaključila!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs