Vredi probati

Recept star 5.000 godina: Koristite ga na svakih 5 godina i zaboravite na bolesti!

Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama belog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma
Lepi & Zdravi 20.05.2015. - 21:51h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je neverovatan recept, star čak 5.000 godina! Leči mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim - veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!

 

Glavni sastojak recepta za prirodni lek protiv mnogih bolesti jeste beli luk. Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!

 

Zbog alicina koji sadrži, beli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

 

Ruski eliksir mladosti - Dva magična sastojka podmlađuju spolja i iznutra!

 

Veruje se da ova tečnost leči aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu, gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.

 

Ruski lek koji popravlja vid - Magična mešavina!

 


Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama belog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.

 

Priprema: Odvojite čenove belog luka, očistite i izgnječite. Pomešajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.

 

Živeo je 256 godina i imao 200 dece - Ovo je njegova tajna!

 

Primena: Ova lekovita mešavina sme da se pije najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode pre doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap pre doručka, dve pre ručka i tri pre večere.

 

Detaljno uputstvo za primenu pogledajte u tabeli:

Foto: Stil
Foto: Stil

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...