Za vitak stas

Smršajte bez muke: Najefikasniji saveti za topljenje masti!

Male promene daju sjajne rezultate
Lepi & Zdravi
16:06h Autor:
Smršajte bez muke: Najefikasniji saveti za topljenje masti!
Foto: Thinkstock

Iako niko do sada nije uradio zvanično istraživanje o količini propalih dijeta, možemo slobodno da kažemo da se većina pokušaja završi na kratkoročnom gubitku kilaže usled smanjenog broja kalorija, a to je nažalost za mesec dva praćeno daljim dobijanjem na težini, piše Menshealth.rs.

U slučaju da vaša dijeta nije uspela ili je na ivici propasti, pročitajte naše savete za najbolje topljenje masti.

Savet 1

Bar 5 do 15 minuta pre nego što sednete da jedete popijte čašu vode ili nekog drugog zdravog pića, kako bi napunili malo želudac i naravno manje jeli.

Trik dijeta koja ne zahteva baš nikakvo odricanje: Topite kilograme lako i besplatno!

Savet 2

Ako već jedete hleb i druge ugljene hidrate, trudite se da to bude sastavljeno od integralnih žitarica kao što su heljda, ječam i tako dalje.

Savet 3

Ovo ne bi ni trebalo da vam govorimo, ali ajde... Zamenite sve gazirane i slatke sokove vodom. Ako vam je potreban ukus uz tu vodu, slobodno napravite limunadu ili stavite koju kap limete.

7 tajni mršavih ljudi: Nikada nisu na dijeti, a izgledaju odlično - evo i kako!

Savet 4

Uvek doručkujte! Izbalansirani doručak bi trebalo da sadrži proteine, malo voća i ovsene kaše koja bi podstakla vaš metabolizam. Ovakav doručak će da stabilizuje nivo šećera u krvi i sprečiće da se u toku dana prejedate.

Savet 5

Imate oralnu fiksaciju koju inače ispravljate hranom? Pokušajte sa žvakanjem žvaka između obroka. Većina žvaka ne prelazi 10 kalorija po komadu, ali nemojte da preterujete i pazite na vaše zube.

Savet 6

Obroci koji iskaču od vaše ishrane su dozvoljeni, ali samo jednom nedeljno! Nemojte da preterujete!

Kako su Italijanke toliko zgodne: 10 tajni njihove ishrane!

Savet 7

Zamenite vaše grickalice sirovim bademom, semenkama bundeve koji su puni proteina i neophodnih masti. Međutim, kao i u svemu morate da imate meru, s obzirom da se kalorije veoma lako skupljaju.

Savet 8

Pokušajte da izbegavate mleko, pošto je puno nezdravim hormonima. Zeleniš je bogat kalcijumom, tako da sa njima možete da smanjite činjenicu da ste upravo prestali da pijete mleko.

Savet 9

Češće kuvajte kod kuće. U procesu kuvanja shvatićete koliko je koja namirnica kalorična, a to će da vam pomogne da postignete svoje ciljeve.

Šta jedu mršavi ljudi: 8 namirnica koje treba da ubacite u svoj jelovnik!

Savet 10

Izbegavajte prženu hranu, ali ako ne možete da izdržite bez prženog, onda bar koristite kokosovo ulje.

Savet 11

Ne zaboravite da vežbate.. Sve vrste aktivnosti sagorevaju kalorije, krećite se što više možete. Parkirajte se što dalje kada idete u supermarket, idite stepenicama umesto liftom. Ukoliko imate decu, slobodno nekad izađite sa njima napolje da se igrate.

Jedna jedina vežba za tanji struk: Vakuum u stomaku! (VIDEO)

Savet 12

Ne gledajte gubitak kilograma samo preko vage. Nađite još neki način da pratite svoj napredak i ne dozvolite da vas obeshrabri činjenica da vam težina ide gore dole. Slikajte se pre i posle ili gledajte u odnosu na konfekcijski broj.

Želja, posvećenost i volja su vam neophodni da bi postigli svoje ciljeve i ne zaboravite dijete nisu brzo rešenje, one su životni stil i ne mogu da funkcionišu bez vežbanja.

Moćni sagorevač masti: Napitak koji topi salo u rekordnom roku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs