Obratite pažnju

Bjuti trendovi koji su odslužili svoje: Zaboravite ih ako želite da 2015. budete in!

Više se ne nose preistaknute kovrdže. Dovoljno je da peglom za kosu napravite blage talase oko lica. Umesto predugih ekstenzija nose se moderne poluduge i kratke kose
Lepi & Zdravi
18:54h Autor:
Bjuti trendovi koji su odslužili svoje: Zaboravite ih ako želite da 2015. budete in!
Foto: Shutterstock

Na 72. dodeli Zlatnog globusa u Los Anđelesu Keli Ozborn ponovno se pojavila sa kosom boje lavande, za koju bjuti stručnjaci kažu da je bez izuzetka treba ostaviti u 2014. Još jedan od trendova sa liste otpisanih je i crni ruž, koji loše pristaje i najlepšim ženama na svetu poput Viktorijinog anđela Džoan Smols koja ga je prošle godine baš ispromovisala.

OVDE pročitajte 8 znakova da ste dama od stila!

U novim sezonama vraćamo se bojama, a baš svakom tenu pristaje ruž u nekoj nijansi bobičastog voća.

Kojih 10 trikova u šmikanju će naglasiti vaš seksepil saznajte OVDE.

Zaboravite i na ombre. Trendi je balejaž tehnika bojenja kose, zahvaljujući kojoj ona izgleda kao da je prirodno posvetlela na suncu. A više se ne nose ni preistaknute kovrdže. Dovoljno je da peglom za kosu napravite blage talase oko lica. Umesto predugih ekstenzija nose se moderne poluduge i kratke kose.

Sledeće na listi trendova koje moramo da zaboravimo u 2015. su debele obrve. Hajlajter na obrazima je takođe zabranjen - ženama svetlijeg tena preporučuje se da koriste ružičaste nijanse, a rešenje za tamniji ten je zlatno rumenilo s primesama ružičaste.

Kosa boje lavande

Ova nijansa vladala je modnim pistama prošle godine, ali zamenile su je tamne nijanse safira koje imitiraju prirodne boje kose.

Ne šiljastim noktima

Nokti u obliku badema i diskutabilan 3D manikir ostaju u 2014. Nokti treba da izgledaju što je prirodnije moguće za utisak prefinjenosti.

Kojih modnih odluka svaka žena od stila treba da se drži u 2015. saznajte OVDE.

Lutka-trepavice

S preistaknutim trepavicama izgledaćete potpuno veštački. Dovoljna je da maskaru nanesete u dva, tri sloja, a između nanošenja pričekajte minut. Ako niste dosad svladale konturisanje, ni ne treba.

Ne preterujte ni sa senkom - bojama svakako koristite, ali umereno. Umesto da namažete celi kapak, tušem u jarkoj boji povucite ravnu liniju.

Šminka čuda stvara - OVDE pogledajte 14 transformacija poznatih dama, neke su neverovatne! (VIDEO)

Poluobrijana glava

Brijanje jedne strane glave je aut. Umesto toga lagano uvijte kosu, pa jednu stranu stavite iza uha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs