Imala je skoro 400 kg i koža joj je pucala od debljine: Ne možete ni da zamislite kako danas izgleda

Žena koja je nekada imala 400 kg, danas izgleda poitpuno drugačije i uspela je da smrša.

Lepi & Zdravi
Imala je skoro 400 kg i koža joj je pucala od debljine: Ne možete ni da zamislite kako danas izgleda
Foto: Printscreen Youtube

Amber Račdi sa 23 godine je postala zvedza šou programa "Moj život sa 300 kilograma" gde joj je obećana operacija želuca. U tom trenutku, Amber je imala 376 kilograma koji su joj otežavali normalno funkcionisanje.

Amberini problemi sa težinom i zavisnost od hrane počeli su u njenom detinjstvu kada je imala samo pet godina i stalno su se pogoršavali kako je odrastala. Kao odrasla osoba, više se nije osećala potvrđeno i lepo u vezi sa svojim partnerom Roudijem.

Amber Račdi
foto: printscreen/youtube

Obavljanje svakodnevnih obaveza za nju je bilo nezamislivo, a imala je poteškoće čak i pri kupanju. Naime, ona se izuzetno teško kupala jer joj salo presavijalo i nije mogla da dopre do svih delova svog tela. Zbog toga koristila je plastične četke. Silazak niz stepenice bio je nemoguć, jer od debljine nije mogla da vidi svoja stopala, pa se spuštala sedeći.

Amber Račdi
foto: Printscreen/yotube

Njena koža od prevelikog razvlaćenja počela je da puca, zbog čega su joj se stvarale rane i kraste i tada je shvatila da nešto mora da promeni u svom životu.

Amber Račdi
foto: Prinscreen/youtube

Nakon operacije, Amber je nastavila da radi na svom cilju, na kraju je smršala 190 kilograma do trenutka kada je napustila emisiju, što je čini jednom od najupečatljivijih priča o uspehu u mom životu od 300 kg.

Nakon napuštanaja rijalitija, Amber je postala jedna od uticajnijih na društvenim mrežama, gde je motivisala veliki broj ljudi da počnu da rade na sebi.

Tokom svog puta mršavljenja, Amber se borila sa teškom anksioznošću, a počela je da ide na terapiju nakon operacije želudačnog bajpasa, što joj je pomoglo da identifikuje okidače i ispita mehanizme suočavanja. Međutim, otkako je napustila emisiju, Amber je postala glasni zagovornik mentalnog zdravlja i pozitivnosti tela.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs