KRISTINA IMALA 338 KG, LEKARI SU JOJ SAMO S NOGU SKIDALI PO 20: Danas, svi zaneme od ŠOKA kad je vide, ne prepoznaju je

Žena koja je smršala 250 kilograma, danas izgleda neperpoznatljivo.

Lepi & Zdravi
KRISTINA IMALA 338 KG, LEKARI SU JOJ SAMO S NOGU SKIDALI PO 20: Danas, svi zaneme od ŠOKA kad je vide, ne prepoznaju je
Foto: Printscreen Youtube / TLC

Kristinu Filips svrstavali su među najdeblje ljue na svetu, a imala je neverovatnih 338 kilograma. Veliki višak kilograma, u njenoj 30. godini ozbiljno joj je ugrozio zdravlje i učinio da izgleda starije nego što zaista jeste.

Kristina je otežano hodala, nije mogla da funkcioniše kao svi drugi ljudi, ali uprkos svemu, nije odustajala od nezdrave hrane koja ju je do tog stanja i dovela. Stvar je otišla toliko daleko, da je Kristina prestala da ustaje iz svog kreveta, dok se šetala isključivo u krugu sobe.

Kristina Filips
foto: Printscreen Youtube

Za svpje stanje, ona je krivila druge ljude, ne shvatajući da mora da se trgne i preduzme ozbiljne korake kako bi svoju kilažu dovela pod kontrolu. Isticala je da se oseća zarobljeno u svom ogromnom telu, a za nastale probleme krivila je mamu i tadašnjeg muža Zaka koji su joj ne samo kupovali obroke brze hrane, koje je obožavala, nego su joj dozvoljavali da da se prejeda.

Prvi korak ka transformaciji, bio je javljanje loekarima, koji su utvrdili da se višak kilograma koji ona ima, može skinuti isključivo hiruškim putem. Međutim, da bi operacija mogla da se izvede, morala je da smrša. Tu je i početak Kristinine neverovatne transformacije 2014. godine - smršala je neverovatnih 243 kilograma. Više nije na lisiti najdebljih ljudi na svetu.

Kristina Filips
foto: Printscreen Youtube / TLC

- Zarobljena sam u ovom telu u kome ne želim da budem - rekla je ona tada producentima emisije.

Lekari su joj pre osam godina uradili operaciju želuca. Međutim, to nije bilo dovoljno, jer je u organizmu imala velike količine masnih naslaga, te su sa određenih delova tela morali da joj skidaju hirurškim putem. Prema pisanju američkih medija, samo sa svake noge su joj bili uklonili po 20 kilograma masti.

Kristina Filips
foto: Printscreen Youtube

Smršala, pa je muž ostavio

Kristina koja danas ima 80 kilograma vodi potruno drugačiji život, nezavisna je žena, ali ta nezavisnost je zasmetala njenom bivšem suprugu Zaku koju ju je nakon mršavljenja ostavio.

Razveli su se, ali ona nastavlja dalje. Ostavila je iza sebe teške trenutke jer je bilo "veoma ponižavajuće za nju da neko sve vreme brine o njoj", što je bilo neizbežno kad je imala više od 200 kilograma viška.

- Sada sam u stanju da uradim mnogo više. Prilično je sjajno. Ranije nisam mogla da napravim nekoliko koraka, a da se ne osećam kao da ću umreti - objasnila je Kristina koja danas redovno kači svoje pre i posle slike kako bi dodatno ohrabirila sve koji se suočavaju sa sličnim problemom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs