Zahvaljujući ovim vežbama Demi Mur u 61. godini ima telo devojke: Lični trener otkrio je formulu njenog izgleda

Vežbe koje radi Demi Mur da bi izgledala kao devojka veoma su jednostavne i praktične.

Lepi & Zdravi
Zahvaljujući ovim vežbama Demi Mur u 61. godini ima telo devojke: Lični trener otkrio je formulu njenog izgleda
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Mlao ko bi mogao poverovati da glumica Demi Mur ima 61 godinu. Uprkos činjenici da je postala baka, i dalje izgleda 20 godina mlađe.

Naravno, kao i sve žene, holivudska zvezda ima problematična područja - ruke, stomak i zadnjicu. Zvezdin lični trener Gregor Joujon-Roč podelio je vežbe koje pomažu Demi Mur da održi atletsku građu.

Demi Mur
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zategnut stomak

Da biste izvršili vežbu, potrebno je da ležite na leđima, savijte kolena i stavite stopala na pod. Zatim podignite noge u savijenom položaju tako da vam pete odstupe od poda, zaključajte kolena u ovom položaju. Polako podignite noge prema grudima. Na vrhu ih ispravite i usmjerite pete pravo prema plafonu, lagano podižući trtičnu kost od tla. Zategnite i uvucite stomak. Ostanite u ovom položaju na trenutak. Nakon toga, pažljivo se spustite u početni položaj.

Potrebna su 4 seta od 20 ponavljanja. Kada to radite, trebalo bi da osetite donji deo stomaka.

Demi Mur
foto: Profimedia

Tonirane ruke

Kada započnete vežbu, ustanite do svoje pune visine. Držite bučicu u svakoj ruci. Držeći laktove blizu rebara, savijte obe težine istovremeno tako da vam unutrašnjost dlanova bude okrenuta prema ramenima. Zatim polako spustite ruke u početni položaj.

Izvodite pokret koliko god možete za minut. Važno: odvojite vreme, osetite sve mišiće.

Demi Mur
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Noge

Stanite u punoj visini sa parom bučica u rukama. Zakoračite desnom nogom unazad tako da vam savijeno koleno ide iza leve noge.

Na taj način hodajte unazad, ukrštajući savijena kolena. Vežbu izvodite polako tako da vam se mišići nogu zategnu. Morate da uradite 4 seta od 20 koraka.

Demi Mur
foto: Profimedia

Podignuta zadnjica

Po uzoru na Demi Mur, pokušajte da u svoj trening uključite trčanje - ono savršeno razvija tonus mišića u zoni bikinija.

"Postaćete mršaviji pozadi. Traka za trčanje je odličan sagorevač kalorija i tonik za mišiće", objašnjava trener.

Važno je da se zagrejete pre glavnog trčanja. "Hodajte" stazom 3 minuta. Zatim nagnite mašinu na osmi nivo i, držeći ručke, zamislite da se penjete na planinu. Posle nekoliko minuta, komplikujte zadatak. Čučnite i hodajte na petama jedan minut. Vratite se na u

Demi Mur
foto: Profimedia

doban nagib da biste se oporavili. Ponovite ovaj kompleks 10 puta.

Podsetimo, pored korisnih vežbi, postoje i apsolutno neefikasne. Trenerka Cecilija Haris naziva čučnjeve i trbušnjake najprecenjenijim: "Oni mogu nepotrebno opteretiti leđa i vrat, a definitivno vam neće pomoći da postignete zdravije telo ili mršaviji stomak."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs