Neverovatna priča

Po prvi put nakon 20 godina Sindi se oseća seksi u svojoj koži: Stesala liniju do 58 kg! (FOTO)

Sindino zdravlje je trpelo zbog njene kilaže: imala je redovne infekcije sinusa, bolove u kukovima i nogama, česte migrene, a na kraju joj je doktor dijagnostifikovao Hašimoto tireoiditis
Lepi & Zdravi
18:12h Autor:
Po prvi put nakon 20 godina Sindi se oseća seksi u svojoj koži: Stesala liniju do 58 kg! (FOTO)
Foto: Facebook

Sindi Santa Ana iz Virdžinije imala je preko 81 kilogram i bila je nezadovoljna svojim izgledom. Sada je stesala svoju liniju do fantastičnih 58 kilograma, te se po prvi put u životu oseća seksi u bikiniju.

Ova 45-godišnja dama priseća se na kakvoj hrani je odrastala: konzervama supe, pecivu, zamrznutim obrocima i brzoj hrani.

"Nisam unosila hranljive materije, pravu hranu", kaže Sindi za Woman's Health. "To je bila više upakovana, praktična strana ishrane".

Dečko ju je stalno kritikovao, pa je utehu nalazila u hrani - OVDE saznajte kako je Diana skinula 45 kilograma!

Kada je na cvet donela svoje dve devojčice i odlučila da se posveti porodičnim i kućnim obavezama, njena kilaža se postepeno povećavala.

"Nisam se dobro osećala u kupaćem kostimu, niti bilo kojoj drugoj odeći", kaže ponosna mama dve ćerke.

Sindino zdravlje je trpelo zbog njene kilaže: imala je redovne infekcije sinusa, bolove u kukovima i nogama, česte migrene, a na kraju joj je doktor dijagnostifikovao Hašimoto tireoiditis, autoimunu bolest koja je izazvala upalu u njenom telu.

Uzimala je lekove svaki dan i spavala po dva sata popodne, jer se osećala potpuno slomljeno, prenosi Woman's Health.

I ovo je moguće - OVDE saznajte kako je jedna devojka smršala 125 kilograma, a mislila je da će umreti pre četrdesete.

"Probudila sam se jednog dana i shvatila da nisam želela više tako da živim", kaže Sindi.

Kada je rešila da napravi promene u svom životu, najpre se obratila svom prijatelju koji je radio kao trener i podučavao ljude zdravom načinu života. Najveća promena za nju bila je ishrana - krenula je da kuva od nule, a sada joj je omiljeni sastojak svim jelima kelj. Osim zdrave hrane, u svakodnevnu rutinu uvela je vežbanje, koje je doprinelo da se mnogo bolje osića i pozitivnije razmišla, rešila se nervoze, a kako i sama kaže treninzi su za nju bili pravi "zen trenuci".

OVDE saznajte koja hrana obnavlja organe - organizam će vam biti zahvalan, jedite ih što više.

Međutim, ona nikada nije išla u teretanu! Kupila je sebi kućni bicikl i tegove, kako bi dobila na snazi. Ono što ju je najviše motivisalo da vežba, bila je muzika.

"Pustila bih neku veselu muziku i igrala po kući kao da me niko ne gleda!", objašnjava Sindi. "Moje glavobolje su nestale i energija mi se povratila", dodaje ponosna majka dvoje dece koja sada ima 58 kilograma.

Po prvi put nakon 20 godina, Sindi se oseća prijatno u bikiniju, ali je ponosna i na to koliko je sada fizički jača.

"Imam mišiće i definisana ramena, što nikada do sada nisam imala. Sada mogu da ljuljam svoju decu i osećam se jačom nego ikad", zaključuje Sindi za Woman's Health.

Hrana koja nema smisla - OVDE saznajte kojih pet namirnica i nutricionisti izbegavaju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs