Kako je Ema promenila svoj život iz korena

I ovo je moguće: Smršala neverovatnih 125 kilograma, a mislila da će umreti pre četrdesete! (FOTO)

Jedva sam mogla da odšetam od kuće do kola svog verenika, ali čak nisam mogla da vežem pojas. Godinama nisam stala na vagu, a kada sam to učinila, zgrozila sam se samom sobom, objašnjava 35-godišnja Ema
Lepi & Zdravi 07.10.2014. - 15:00h Autor: Stil
Foto: Facebook / Emma Sealey

Ema Selej iz Rediča bila je toliko gojazna da nije mogla da veže pojas na automobilu, sada je skinula neverovatnih 125 kilograma i to samo zahvaljujući dijeti i vežbanju. Nije pristala na bilo kakave hiruške zahvate.

 

Ova 35-godišnjakinja bila je ubeđena da će umreti pre svog 40. rođendana, i to upravo zbog prekomerne kilaže - punih 181 kilogram.

 

Ovde saznajte kako je Hezel smršala 80 kilograma i našla dečka - nije želela da uđe u tridesetu bez iskustva u ljubavi!

 

Uprkos molbama svojih najbližih da se obrati lekaru opšte prakse i zatraži uput za ugrađivanje prstena u želudac, ona se odlučila za zdraviji način mršavljenja, prenosi Dejli Mejl.

 

Ona je nosila odeću u veličini 36, a za dve godine uspela je da staru garderobu zameni novim krpicama u veličini 8. Sada njena vaga pokazuje sjajnih 56, 7 kilograma!

 

"Jedva sam mogla da odšetam od kuće do kola svog verenika, ali čak nisam mogla da vežem pojas", objašnjava Ema za Dejli Mejl. "Godinama nisam stala na vagu, a kada sam to učinila, zgrozila sam se samom sobom".

 

Dolores je primenjivala razne dijete, ali rezultata nije bilo. OVDE saznajte kako je skinula 77 kilograma!

 

Ema je počela da se goji još u detinjstvu, kada joj je blizak prijatelj umro, te je utehu nalazila u hrani.

 

Posetila je svog lekara opšte prakse u nadi da je uputi na odeljenje za smanjenje telesne težine.

 

"To je bio prvi put za toliko godina da sam stala na vagu. Nije bilo potrebno da mi doktor bilo šta kaže. Znala sam da moram da uradim nešto sa sobom - inače neću doživeti svoj 40. rođendan. Nisam imala čime da se ponosim", objašnjava Ema.

 

Uz pomoć lokalnog savetnika za telesnu težinu iz Kembridža, najpre je počela da se odvikava od loših navika u ishrani.

 

Pre početka svog režima mršavljenja, Ema obično ništa nije jela za doručak, ali je zato za ručak jela kobasice, sir i čips sa crnim lukom. Večera joj je obično bila piletina sa karijem i pirinčem uz hleb. Za užinu je najviše jela čokoladu.

 

Kako je Debra Mesing nenamerno skinula 9 kilograma, saznajte OVDE!

 

Šta je počela da jede?

 

Za doručak pahuljice sa obranim mlekom, ručak tuna sendvič sa crnim hlebom, dok joj se večera sastojala od barene ribe i svežeg povrća. Užina su joj bile jabuke, kruške, jagode ili pomorandže.

 

Postepeno je počela da skida 6 kilograma mesečno. Osim pravilne ishrane, Ema je redovno trenirala uz ličnog trenera, a kada je lepo vreme, išla je na trčanje i vožnju biciklom.

 

"Sada imam mnogo više samopouzdanja, i volim da šetam pored izloga i gledam svoju figuru", kaže ponosna Ema koja je uspeča da za dve godine skine 125 kilograma!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...